KUVAT: Celine Dion pudotti miljoonilla hulppean kartanonsa hintaa

Popdiiva Celine Dionilla on vaikeuksia saada myydyksi hulppeita kotejaan. Nyt hinnanalennuksen kohteeksi joutui tähden kartano Kanadassa.

Terveys- ja perhesyistä keikkatauolla olevalla laulajalla, Celine Dionilla, ei juuri tunnu olevan onnea talokaupoilla.

Hulppea kartano Floridan Jupiterissa on odotellut jo kauan ostajaa ja sen hintaa on jouduttu tiputtamaan miljoonilla. Nyt myös Kanadan Quebecissa sijaitseva kartano on myynnissä alennettuun hintaan, kun ostajaa ei alkuperäisellä hintapyynnöllä tuntunut löytyvän parinkaan vuoden odottelun jälkeen.

Quebecin kalleimpana myyntikohteena tunnettu kartano oli alunperin myynnissä yli 20 miljoonan euron hintaan. Nyt hintapyyntöä on pudotettu 17,8 miljoonaan euroon.

Yli 2200-neliöinen kartano sijaitsee 15 minuutin päässä Montrealista, yksityisellä Ile Gagnonin saarella, jonne pääsee vain aidattua siltaa pitkin. Nelikerroksisessa kartanossa on muun muassa hissi, pelihuone, viinikellari, kolme olohuonetta, puupaneloitu kirjasto sekä kuusi makuuhuonetta. Lattiat ovat marmoria ja puuta.

Kun Dion alunperin laittoi kartanon myyntiin vuonna 2012, selitti tämän aviomies René Angelil sen johtuvan siitä, että parin kolmesta lapsesta vanhin käy koulua Floridassa. Lisäksi Dion oli palkattu kolmeksi vuodeksi esiintymään Las Vegasin Caesar's Palaceen.

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat