Mainos

Kuvat: Auton savupiipun päälle nostanut mies kertoo oudosta työkomennuksestaan: ”Sanottiin, että älä kysy mitään”

Moni Yli-Iissä Pohjois-Pohjanmaalla viime päivinä liikkunut on saattanut hieraista silmiään useaan otteeseen nähdessään vanhan talon savupiipun päälle nostetun farmariauton.

Ohikulkijoita iäkäs Volkswagen Passat on ihmetyttänyt tiistaista asti, jolloin auton omistaja nosti sen katolle.

MTV Uutiset soitti miehelle keskiviikkoiltana, jolloin vitsikkäällä tuulella ollut mies kertoi ajaneensa auton sinne. Asiasta ensimmäisenä uutisoineelle Ilta-Sanomille mies kertoi kyseessä olleen jäynän, joita hän harrastaa toisinaan.

Auton talon piipun päälle nosti kuitenkin kiiminkiläisessä maanrakennusliikkeessä työskentelevä Markus Karvonen. Hän kertoo MTV Uutisille saaneensa tiistaina puhelun pomoltaan, joka antoi asiakkaan puhelinnumeron.

– Soitin miehelle, joka ei suostunut tarkkaan kertomaan mitä nostetaan. Hän sanoi vain, että kohde painaa 1 200 kiloa ja se siirretään viiden metrin päästä viiden metrin korkeuteen.

Karvonen saapui talon pihaan, jolloin hän huomasi, että nostettava kohde on vanha auto.

– Mies kysyi, että onnistuuko nosto, johon vastasin myöntävästi. Lisäksi hän sanoi, että älä kysy tästä nostosta mitään. Vaikka kaikkea tuli mieleen, niin en turhia siitä kysellyt.

Vanhaa Passatia kävivät katsomassa myös poliisit, mutta heidän mukaansa auton alas laskeminen on Oulun kaupungin vastuulla ellei auton omistaja ryhdy toimiin ennen sitä. Oulun rakennusvalvonta oli antanut ukaasin, että auto on laskettava alas torstaihin klo 16 mennessä tai muuta kaupunki hoitaa asiaa ja lasku lankeaa omistajalle.

Torstaina Karvonen ajoi uudestaan jo tuttuun pihaan. Tällä kertaa vuorossa oli auton alas laskeminen piipun päältä.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.