Kuvat: Anna Puu palasi vanhaan tyyliinsä – kuin Idols-aikoina!

Anna Puu edusti pirteänä uudessa, luonnollisessa tyylissään Emma-gaalan tiedotustilaisuudessa torstaina 21. tammikuuta. 

Anna Puu on ehdolla Vuoden naissolistiksi Emma-gaalassa. Hän uskoo, että kilpailu pysteistä tulee olemaan tänä vuonna erityisen tiukka. 

– Tuntuu, että tosi paljon hyviä levyjä ja artisteja jäi pois ehdokkaiden joukosta. Tosi kova vuosi musiikin saralla, hän pohtii. 

– Ehdokkuuden saaminen on kuitenkin aina yhtä hieno tunne, hän kiittelee.

Kiivaasti keikkaileva Anna Puu oli menettää äänensä viime vuoden lopulla. Hän kertoo, että hänen äänihuulensa turposivat voimakkaasti kiireisen keikka-aikataulun vuoksi Rakkaudella, Anna Puu -levyn ilmestymisen jälkeen.

Joulukuussa hän lopulta joutui jäämään lyhyelle keikkatauolle äänihuulia parantelemaan. Keväällä keikkailu jatkuu kuitenkin jo normaaliin tahtiin, vaikka Suomen ilmasto laittaakin kampoihin. 

– Nämä pakkaset eivät ainakaan helpota tilannetta. Höyryhengittelemään joutuu ihan joka ilta. Äänilääkäri sanoi, että tämä Suomen ilmasto on pahin mahdollinen laulajalle!

Laulajakaunotar starttasi uuden vuoden täysin uudella tyylillä. Pitkään pastellin vaaleanpunaisessa polkassa viihtynyt Anna Puu vaihtoi kuontalonta trendikkääseen vaaleanruskeaan. 

– Hiukset ovat kruununi! Ne on asuste, joka minun on pakko vaihtaa kokonaan uuteen vähintään kerran vuodessa. Vaaleanpunaiseen iski kyllästyminen, hän nauraa. 

Uudessa tyylissään Anna palaa juurilleen, sillä hiukset ovat lähes samanlaiset kuin silloin, kun hän osallistui Idols-laulukilpailuun vuonna 2008. 

Katso kaikki Emma-ehdokkaat täältä!

Lue myös:

    Uusimmat