Kuvakohun keskellä olleen Sara Chafakin ansiotulot ällistyttävät – näin hän on puhunut töistään

Vuonna 2018 Chafakilla ei ollut ansiotuloja Suomessa ollenkaan.

Missikaunotar ja somevaikuttaja Sara Chafakin ansiotulot vuonna 2019 olivat 18 859 euroa. Veronpalautuksia Chafak sai 150 euroa. Vuonna 2018 Chafakilla ei ollut verotettavia ansiotuloja Suomessa.

Julkisen työn, kuten televisiotöiden ja sometöiden lisäksi Chafak on kertonut MTV Uutisten haastattelussa, että hänellä on myös niin sanottu tavallinen työ, jonka puolesta hän matkustelee. Sitä, mitä hän tekee, hän ei kuitenkaan suostu kertomaan julkisuuteen.

– Teen ihan oikeitakin töitä ja se on se, mikä pitää minut järjissäni. Olen onnekas, että saan tehdä välillä muutakin, eikä tarvitse olla kokoajan valokeilassa. 

Chafak oli otsikoissa tänä syksynä kuvakohunsa vuoksi, kun hän julkaisi Instagram-tilillään muiden kuvia ilman, että oli merkinnyt kuvaajan nimeä. Chafakilla on Instagram-tilillä huimat 136 000 seuraajaa.

Chafak puhuu asiasta ensimmäisen kerran MTV Uutisten haastattelussa.

– Ihmisiä me olemme, teemme kaikki virheitä. Asiasta on pahoiteltu, Chafak kertoo.

Kohu puhutti sekä sosiaalisessa mediassa että eri keskustelupalstoilla. Lopulta Chafakille alkoi tulla somen kautta ilkeämielisiä viestejä, joissa arvosteltiin hänen ulkonäköään ja mentiin henkilökohtaisuuksiin.

Lopulta Chafak poisti muiden ottamat kuvat, vaikka hän omien sanojensa mukaan oli saanut kuvanottajilta luvat käyttää niitä.

– En jaksanut enää sitä hössötystä. On hyvä ottaa asioita esille ja puhua niistä, se on tärkeää, sillä niin me opimme. Jos jäädään lyömään lyötyä ja nälvimään, se menee liian pitkälle. Sen lisäksi otetaan henkilökohtaisuuksia siihen mukaan, niin se ei ole okei. Kaikki kohtuudella.

Tänä vuonna ei kannata marssia verotoimistoon. Tarkasta verotiedot kotoa käsin näin!

Verohallinto ei suosittele ihmisiä tulemaan tulevana veropäivänä verotoimistoon – Verotiedot saa selville kotoa käsin! 1:34

Lue myös:

    Uusimmat