Google kannustaa kuntoilemaan: kuukausittaiset haasteet tulossa osaksi Google Fitiä

Google on vuonna 2019 tuomassa kuukausittaiset haasteet osaksi Google Fit -palvelua. Uudistuksen tarkoituksena on innostaa ihmisiä täyttämään päivittäiset liikuntasuosituksensa.

Google Fitin haasteet kestävät aina 30 päivää, ja niistä ensimmäinen keskittyy Heart Points -pisteiden ansaitsemiseen. Kuukauden aikana tavoitteena on kerätä kokoon 150 pistettä, joita voi ansaita liikkumalla. Googlen blogikirjoituksen mukaan tavallinen kävely tuottaa pisteen minuutissa, kun taas juoksemalla pisteitä tilille rapsahtaa minuuttia kohden kaksi.

Google Fit myös kannustaa käyttäjiä kuukauden aikana, mikäli tavoite vaikuttaa karkaavan. Ensimmäinen haaste alkaa 1. tammikuuta, mutta kerran kuussa on luvassa uusia.

Google on päivittänyt Google Fit -palveluaan runsaasti vuoden 2018 jälkimmäisellä puoliskolla. Elokuussa palvelun ilmettä uudistettiin, kun Hear Points -pisteet ja Move Minutes -liikuntaminuutit tuotiin käyttäjiä motivoimaan. Lokakuussa Google Fit sai arsenaaliinsa muun muassa hengitysharjoituksia Wear OS:lle.

Ensimmäinen kuukausittainen Google Fit -haaste alkaa tammikuun alussa, mutta mukaan voi rekisteröityä jo nyt. Rekisteröityminen on helppoa ja tapahtuu Google Fit -sovelluksella.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja