Mainos

Kuubalaisten raiskausepäily yllätti lentisväen – lajipomo kiittelee poliisia

Kahdeksan kuubalaisen lentopallopelaajan raiskausepäily jätti ikävän varjon Tampereella pidetyn turnausviikonlopun ylle.

Kahdeksan pelaajan epäillään syyllistyneen törkeään raiskaukseen viikonlopun aikana Tampereella.

Suomen mainiot otteet ja upea yleisömäärä Maailmanliigassa jäivät odotetusti rikosuutisen jalkoihin. Suomen lentopalloliiton puheenjohtaja Pasi Sydänlammi myötää asian olleen ikävä lisä viikonloppuun.

– Se on tällä hetkellä täysin poliisin asia. Mutta tällaista ei ole koskaan tullut vielä vastaan, Sydänlammi kommentoi MTV Sportille.

Epäily tuli nopeasti esille mediassa. Lentispomo kiittelee poliisin toimintaa tilanteessa.

– Yleensä poliisi ei tämän kaltaisista epäilyistä uutisoi, koska se saattaa haitata heidän tutkimustoimintaa. Pelaajien puuttuminen aloitti heti huhut mahdollisista loikkauksista tai dopingepäilyistä. Se takia me toivoimme, että tästä uutisoidaan ripeästi, Sydänlammi kehuu.

– Oli positiivista, että tästä tiedotettiin heti ja oikein. Meilläkin on tuhansia katsojia paikan päällä, joten oli tärkeää katkoa huhuilta siivet.

Mahdolliset rikostutkinta saattaisi vaikuttaa myös Kuuban osallistumiseen olympialaisiin. Lajipomo ei ole itse ollut vielä yhteydessä kansainväliseen lentopalloliittoon.

Asiaa puidaan tulevina päivinä ja viikkoina. Poliisitutkinnassa menee todennäköisesti muutama viikko ennen tulevia käänteitä.

– Me pidämme sen jälkeen heidät (kansainvälinen liitto) ajan tasalla. Kerromme, miten poliisitutkinta etenee. Ja mitä sieltä lopulta selviää.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.