Kusti polkee pian peruutuskameralla varustetulla Transporterilla – Postilla jättikauppojen myötä lähes 2 500 Volkswagenia

2:12

Posti vastaanottaa vielä tämän vuoden aikana yli 200 tuliterää Volkswagen Transporteria. Jättikaupan myötä Postin käytössä on lähes 2 500 Volkkaria.

Pääkuvan video

Pakettiautonkin ulkonäöllä on väliä: Tässä on uusi Sprinter

Postin hankkimat Transporterit ovat oikealta ohjattavia umpipakettiautoja, jotka on suunniteltu erityisesti postinjakelun tarpeisiin. Kaikki tilatut autot on varustettu kaksilitraisella 150-hevosvoimaisella dieselmoottorilla sekä automaattivaihteistolla.

Postin standardien mukaisesta varustelusta on vastannut SE-Mäkinen. Autojen varusteisiin kuuluvat muun muassa parkkitutkat eteen ja taakse, peruutuskamera, liukuovet, tavaratilan lämmitys sekä takalasien pesimet.

– Transporter on Suomen suosituin pakettiautomalli ja Postilla on Suomen suurin hyötyautokanta, joten nämä kaksi isoa toimijaa täydentävät mainiosti toisiaan, Volkswagen Hyötyautojen vastaava johtaja Juha-Pekka Sihvonen sanoo tiedotteessa.

Posti on lisäksi tilannut kappaletavaraliikenteeseen useita normaalilla vasemmanpuoleisella ohjauksella varustettuja Transportereita sekä suurempia Craftereita.

Pari vuotta sitten Posti hankki yli sata uutta Mercedes-Benz Vitoa, Sprinteriä ja Ategoa. Näistä viitisenkymmentä soveltuu kylmäkuljetuksiin.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.