Kusti polkee pian peruutuskameralla varustetulla Transporterilla – Postilla jättikauppojen myötä lähes 2 500 Volkswagenia

2:12

Posti vastaanottaa vielä tämän vuoden aikana yli 200 tuliterää Volkswagen Transporteria. Jättikaupan myötä Postin käytössä on lähes 2 500 Volkkaria.

Pääkuvan video

Pakettiautonkin ulkonäöllä on väliä: Tässä on uusi Sprinter

Postin hankkimat Transporterit ovat oikealta ohjattavia umpipakettiautoja, jotka on suunniteltu erityisesti postinjakelun tarpeisiin. Kaikki tilatut autot on varustettu kaksilitraisella 150-hevosvoimaisella dieselmoottorilla sekä automaattivaihteistolla.

Postin standardien mukaisesta varustelusta on vastannut SE-Mäkinen. Autojen varusteisiin kuuluvat muun muassa parkkitutkat eteen ja taakse, peruutuskamera, liukuovet, tavaratilan lämmitys sekä takalasien pesimet.

– Transporter on Suomen suosituin pakettiautomalli ja Postilla on Suomen suurin hyötyautokanta, joten nämä kaksi isoa toimijaa täydentävät mainiosti toisiaan, Volkswagen Hyötyautojen vastaava johtaja Juha-Pekka Sihvonen sanoo tiedotteessa.

Posti on lisäksi tilannut kappaletavaraliikenteeseen useita normaalilla vasemmanpuoleisella ohjauksella varustettuja Transportereita sekä suurempia Craftereita.

Pari vuotta sitten Posti hankki yli sata uutta Mercedes-Benz Vitoa, Sprinteriä ja Ategoa. Näistä viitisenkymmentä soveltuu kylmäkuljetuksiin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja