Mainos

Kuolonkolarissa vakavasti loukkaantuneelta F2-kuskilta ensimmäiset kommentit – selvisi 17 tunnin leikkauksesta

1:47
Videolla Anthoine Hubertin ja Juan Manuel Correan onnettomuus.

F2-sarjan kuljettaja Juan Manuel Correa loukkaantui vakavasti Anthoine Hubertin hengen vaatineessa onnettomuudessa. Correa kommentoi nyt ensimmäistä kertaa oloaan pitkien ja vaativien hoitotoimenpiteiden jälkeen.

Correaa oli aiemmin pidetty keinotekoisessa koomassa onnettomuuden jälkeen. Viime sunnuntaina Correalle tehtiin 17 tuntia kestänyt leikkaus, jossa tarkoituksena oli rakentaa hänen oikea jalkansa uudelleen. Amputaatiota oli ehdotettu, mutta Correa oli kieltäytynyt tästä. Leikkaus oli onnistunut ja sen jälkeiset kriittiset 48-72 tuntia sujuivat hyvin. 

Correa on kuitenkin tarkan seurannan alaisena. Lääkärit uskovat, että hän pääsee pois sairaalasta kuuden viikon päästä. Hän aloittaa sen jälkeen pitkän kuntoutuksen. Seuraava vuosi täyttyy fysioterapiasta, kuntoutuksesta ja korjaavista leikkauksista, joiden tavoitteena on saada hänen oikea jalkansa täyteen käyttökuntoon.

– Viimeiset pari viikkoa ovat olleet todella raskaita, raskaimpia, kun mitä olen henkisesti ja fyysisesti koskaan kokenut. Ymmärrän oman tulevaisuuteni koskien jalkojeni kuntoutusta, erityisesti oikean jalan kohdalla. Fyysinen kuntoutus tulee olemaan todella pitkä ja vaikea. Käsittelen edelleen kaikkea tapahtunutta ja tapahtuvaa, Correa sanoi tiedotteessa.

– Haluan kiittää kaikkia ihmisiä, jotka ovat antaneet tukensa minulle, kiitokset kaikille sydämeni pohjasta. Tietäkää, että rohkaisunne ja positiivisuutenne on merkinnyt, Correa jatkoi.

Correalla on vielä luvassa kahden viikon päästä kevyempi operaatio.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja