13-vuotiaana kuolleelle Gianna Bryantille järjestettiin koskettava seremonia – koululta unohtumaton ele: "Äiti tulee aina olemaan ylpeä"

Gianna Bryantin koulu järjesti 13-vuotiaana kuolleelle tytölle erityisen seremonian, jossa hänen koripallopaitansa jäädytettiin. 

Gianna Bryant kuoli isänsä, NBA-legenda Kobe Bryantin, ja seitsemän muun ihmisen kanssa helikopterionnettomuudessa Los Angelesin piirikunnassa Calabasasissa 26. tammikuuta.

Harbor Day -koulun tuoreessa seremoniassa julkistettiin, että Giannan paita numerolla kaksi asetetaan koulun seinälle inspiroimaan muita. Samalla ilmoitettiin, että Gianna tulee jäämään viimeiseksi kyseisellä numerolla pelanneeksi koulun koripallojoukkueen pelaajaksi.

Giannaa kuvailtiin koripallojoukkueensa "sydämeksi ja sieluksi". Hänen opettajansa, koulukaverinsa ja valmentajansa pitivät Giannalle BBC:n mukaan tunteikkaita puheita.

– Gianna oli yksi nöyrimmistä ihmisistä, joita olen koskaan tuntenut, ja se kertoo paljon hänen luonteestaan, koulun opettaja Yunga Webb sanoi.

– Hän teki meistä parempia ja hän tekee meistä parempia, Webb sanoi.

Giannan äiti Vanessa Bryant jakoi seremoniasta sosiaalisessa mediassa kuvia ja videoita.

– Minun Gigini. Rakastan sinua! Kaipaan sinua. Opetit meille kaikille, että mikään ystävällisyyden ele ei ole koskaan liian pieni. Äiti on yhä ja tulee olemaan aina niin ylpeä sinusta, Vanessa Bryant kirjoitti.



Lue myös:

    Uusimmat