Kuninkaallisfanin unelmatyö tarjolla brittihovissa – mahdollisuus asua Buckinghamin palatsissa

Omistautuneella kuninkaallisfanilla on nyt mahdollisuus päästä asumaan Britannian kuninkaallisten kanssa.

Brittihoviin etsitään uutta taloudenhoitajaa, joka työskentelee joko Buckinghamin palatsissa tai Windsorin linnassa. Työn etuihin kuuluu mahdollisuus asua työpaikalla.

Hovin virallisilta nettisivuilta löytyvän työpaikkailmoituksen mukaan työhön kuuluu erilaisten esineiden ja sisätilojen puhdistusta ja huoltoa. 

– Ympäristössä, jossa kehitys ja koulutus ovat tavallisia, pystyt kehittämään osaamistasi, ilmoituksessa kerrotaan.

Ilmoituksen mukaan aiempi siivouskokemus on hyödyksi, mutta ei välttämätöntä. Tärkeämpää on ongelmien ennakointi ja kyky hoitaa uusia haasteita. Hakijalta toivotaan yksityiskohtiin paneutumista, parhaaseen mahdolliseen laatuun pyrkimistä ja yhteistyökykyä.

Hakijan on oltava myös organisointikykyinen ja osattava hallinta ajankäyttöään, jotta työt saa tehtyä tehokkaasti ja määräaikaan mennessä.

Kuningatar Elisabetia 40 vuoden ajan uskollisesti palvellut taloudenhoitaja menehtyi aiemmin tänä vuonna. 72-vuotias Annette Wilkin oli yksi kuningasperheen luotetuimpia apulaisia, ja hänen kuolemansa järkytti kuningatarta syvästi.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja