Mainos

Kuninkaalliset kutsuvat toisiaan hauskoilla lempinimillä – Haz, Wombat ja Lillibet

1:32

Kuninkaallisen perheen jäsenet tuntevat toisensa mitä herttaisimmilla lempinimillä. 

VIDEO: Kuningatar Elisabet jätti prinssi Louisin ristiäiset väliin

Iso-Britannian kuninkaallisen perheen jäsenet ovat tottuneita siihen, että yleensä heitä puhutellaan muun muassa nimellä "kuninkaallinen korkeus" tai heidän titteleillään, kuten esimerkiksi Sussexin herttua tai herttuatar. 

On kuitenkin kerrottu, että kuninkaallinen perhe suosii lempinimiä jäsentensä kesken. Esimerkiksi prinssi Harryn on kuultu kutsuvan vaimoaan herttuatar Meghania Megiksi. Harryn isän prinssi Charlesin on sen sijaan kerrottu antaneensa miniälleen lempinimen Tungsten, mikä tarkoittaa suomeksi volframia, joka on yksi voimakkaimmista metalleista. 

Herttuatar Meghanin ystävä ja entinen agentti Gina Nelthorpe-Cowne on kertonut herttuattaren kutsuvan aviomiestään lempinimellä Haz. 

Prinssi Harrylla kerrotaan olevan monia muitakin lempinimiä. Jotkut prinssin ystävistä tuntevat hänet nimellä Spike ja Harrylla oli jopa hetken aikaa yksityinen Facebook-tilli nimellä Spike Wells. Prinssiä on kutsuttu jopa Potter-nimellä Harry Potter -hahmon mukaan. 

Vuonna 2007 Harryn veli prinssi William kertoi NBC:n haastattelussa, että hänen äitinsä prinsessa Diana kutsui häntä lapsena nimellä Wombat. 

Kuningatar Elisabet kutsui itseään lapsena Tillabetiksi, jonka johdosta läheiset perheenjäsenet ja ystävät ovat kutsuneet kuningatarta vuosien aikana Lillibetiksi. 

Prinssi Williamin puoliso herttuatar Catherine sen sijaan tunnettiin hetken aikaa lapsena nimellä Squeak. 

– Minulle annettiin lempinimeksi Squeak, aivan kuten marsulleni. Toisen nimi oli Pip ja toisen Squeak, koska siskoani kutsuttiin Pippaksi ja minä olin Squeak. 

Lähde: Glamour

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja