Wombat, Cabbage ja Bubba – kuninkaallisten hellyttävät lempinimet toisilleen ihastuttavat

0:45
Presidentti Donald Trump kävi teellä prinssi Charlesin kanssa

Iso-Britannian kuninkaallisen perheen jäsenillä on toinen toistaan hellyttävämpiä lempinimiä toisilleen. 

Kuten tavallisissa perheissä, myös kuninkaallisen perheen jäsenillä on erilaisia lempinimiä, joilla he viittaavat toisiinsa. Perheen kesken arvonimet unohtuvat, ja muita jäseniä puhutellaan useilla hellyttävillä lempinimillä. 

Prinsessa Annen tytär Zara Tindall esimerkiksi on Zoey, mikäli kysytään hänen mieheltään, entiseltä rugby-sankari Mike Tindallilta

Prinsessa Eugenie puolestaan kutsuu isosiskoaan prinsessa Beatricea Beabeaksi. Eugenien on bongattu käyttävän lempinimeä muun muassa sosiaalisessa mediassa, kun hän on jakanut erilaisia päivityksiä siskostaan. 

Herttuatar Meghan paljasti matkallaan Afrikassa, että hän kutsuu puolivuotiasta Archie-poikaansa Bubbaksi. 

Cambridgen herttuaperheen eli prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen ja heidän lastensa käyttämät lempinimet toisistaan ovat ihastuttaneet ennenkin. Tänä vuonna tuli ilmi, että William kutsuu tytärtään, nelivuotiasta prinsessa Charlottea Mignonetteksi. Catherine puolestaan kutsuu Charlottea Lottieksi. 

Kuusivuotiaan prinssi Georgen lempinimi isälleen Williamille on taas Pops. Williamin edesmennyt äiti prinsessa Diana kutsui tätä nimellä Wombat. 

Vuonna 2007 antamassaan haastattelussa William kertoi Wombat-lempinimen juontavan juurensa Australian matkaan, jolla William oli mukana ollessaan vain kaksivuotias. 

Prinssi Charlesin on kerrottu pitävän erityisen paljon poikansa prinssi Harryn puolisosta herttuatar Meghanista, joten luonnollisesti hänelläkin on oma lempinimensä tälle. Kertoman mukaan Charles kutsuu Meghania nimellä Tungsten (suom. volframi). Lempinimellä Charles vertaa Meghanin sitkeää ja taipumatonta luonnetta metalliseen alkuaineeseen. 

– Charles ihailee Meghania tämän lujuudesta ja tuesta, jota hän tarjoaa Harrylle, joka tarvitsee tämänkaltaista hahmoa elämäänsä, sillä hän saattaa toisinaan olla vähän pehmo, kuninkaallisten sisäpiiristä kerrotaan.  

Yksi hellyttävimmistä lempinimistä kuuluu kuitenkin perheen päälle, kuningatar Elisabetille itselleen. Tämän puoliso, prinssi Philip kutsuu vaimoaan lempinimellä Cabbage (suom. kaali). Elisabet ja Philip ovat olleet naimisissa 71 vuoden ajan. 

Elisabetilla on tunnetusti myös muita lempinimiä. Yleisesti kuningatar on tunnettu perheen kesken vuosikausien ajan nimellä Lilibet. 

Lähde: Express 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja