Koiranulkoiluttaja tapasi prinssi Georgen lenkillä – pikkukuninkaallinen teki yllättävän paljastuksen: "Nimeni on Archie"

Prinssi Philip kohahdutti ajamalla ilman turvavöitä 0:40
Prinssi Philip kohahdutti ajamalla ilman turvavöitä

Prinssi George kutsuu itseään yllättävällä nimellä.

Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen lapset prinssi George, 5, sekä prinsessa Charlotte,  4, olivat hiljattain viettämässä aikaa isoäitinsä Carole Middletonin kanssa. Koiranulkoiluttaja, joka ei halua nimeään julkisuuteen, kohtasi kaksikon isoäitinsä kanssa eräällä purolla, joka sijaitsee lähellä Middletonien kotia Berkshiressa.

Naisen mukaan mukana ollut turvamies oli pyytänyt naista olemaan ottamatta kuvia lapsista, jotka tulivat silittämään naisen koiraa. Ollakseen ystävällinen nainen alkoi jutella Georgen kanssa, kysyen tältä mikä hänen nimensä oli, vaikka hän tunnisti lapset. Pikkuprinssin vastaus kuitenkin yllätti naisen täysin.

– Hämmästykseni hän vastasi "Nimeni on Archie" leveän hymyn kera. En tiedä miksi hän kutsuu itseään Archieksi, mutta lapset leikittelevät usein nimiensä kanssa ja mielestäni se on ihastuttavaa, nainen kertoo. 

Nimi Archie on alunperin peräisin Saksasta, josta se on kiertänyt Skotlantiin. Nimi on lyhennys Archibaldista, joka tarkoittaa uskollista, rohkeaa sekä urheaa. 

George, joka on kruununprinssi isänsä prinssi Williamin ja tämän isän prinssi Charlesin jälkeen, tunnetaan monilla lempinimillä, kuten moni muu kuninkaallisen perheen jäsen. 

Kun herttuatar Catherine odotti pientä prinssiä, hän ja William viittasivat häneen "pienenä viinirypäleenämme". Koulussa prinssi sen sijaan tunnetaan PG:nä, jonka ansiosta myös hänen vanhempansa ovat alkaneet kutsua häntä PG Tipsiksi tai vain Tipsiksi teen mukaan. 

Kun prinssi William oli lapsi, hänen äitinsä prinsessa Diana kutsui häntä Wombatiksi. Opiskellessaan yliopistossa William kutsui itseään Steveksi sulautuakseen paremmin joukkoon. Ollessaan koulussa Catherinea sen sijaan kutsuttiin Squeakiksi. 

Catherine kutsuu tiettävästi miestään Big Willyksi. Prinssi Harry tunnetaan muun muassa nimillä Flash sekä Potter J. K. Rowlingin luoman velhon Harry Potterin mukaan. Harryn vaimon herttuatar Meghanin äiti kutsuu tytärtään Floweriksi, ja Meghanin isä kutsuu tytärtään Beaniksi. 

Kuningatar Elisabetin perhe on aina tuntenut monarkin nimellä Lilibet. Hänen puolisonsa prinssi Philipin antamat lempinimet kuningattarelle ovat Cabbage sekä Sausage. 

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat