Paljastus brittihovista: Tällä lempinimellä Prinsessa Eugenie kutsuu isäänsä

1:49
Prinsessa Eugenie on kruununperimysjärjestyksessä kymmenentenä.

Ison-Britannian kuningasperheessä on käytössä toinen toistaan suloisempia lempinimiä.

Ison-Britannian viime syksynä avioitunut prinsessa Eugenie on ihastuttanut fanejaan julkaisemalla sarjan kuvia, joissa hänen isänsä prinssi Andrew osallistuu Buckinghamin palatsin vartiointiin liittyvään seremoniaan.

Erityistä huomiota kiinnitettiin suloiseen lempinimeen, jolla prinsessa isäänsä kuvien yhteydessä kutsuu. Yorkin herttua on saanut tyttäreltään hellittelynimen Papa.

Muitakin Yorkin herttuaperheen nykyisistä ja entisistä jäsenistä kutsutaan hauskoilla lempinimillä: prinsessa Eugenien äitiin, prinssi Andrewn entiseen vaimoon Sarah Fergusoniin on useissa yhteyksissä viitattu nimellä Mumsie, ja prinsessa itse tottelee hellittelynimeä Euge. Hänen vanhempaa sisartaan prinsessa Beatricea puolestaan kutsutaan lyhyesti ja ytimekkäästi nimellä Bea.

Jo vuonna 1996 tapahtuneesta erostaan huolimatta prinssi Andrew ja Sarah Ferguson ovat pysyneet hyvinä ystävinä, ja he edustavat usein yhdessä erilaisissa tapahtumissa. Edellisen kerran heidät nähtiin kuningatar Elisabetin serkun tyttären lady Gabriella Windsorin ja Thomas Kingstonin häissä viime kuussa.

Sarah Fergusonin mukaan hän on ollut erinomaisen hyvä äiti tyttärilleen. Myös ex-mies prinssi Andrew on saanut Fergusonilta kehuja.

– On yksi asia, jonka olen tehnyt oikein hyvin: olen ollut todella hyvä äiti. Luulen, että se näkyy tytöistäni, Ferguson sanoi aiemmin haastattelussa.

– Pöytä ei voi seistä kolmella jalalla. Herttua, minä ja kaksi tytärtämme olemme perheyksikkö – tuemme toisiamme kaikessa.

Lähde:Hello!

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja