Kuninkaalliset bailasivat antaumuksella – prinsessat heittivät vapaalle popin suurtähden konsertissa

1:49
Prinsessa Eugenie meni naimisiin

Prinsessat Eugenie ja Beatrice eivät pidätelleet Céline Dionin konsertissa. 

Kanadalainen musiikin suurtähti Céline Dion esiintyi hiljattain Lontoon Hyde Parkissa ja keikalla nähtiin myös varsin arvovaltaisia vieraita. Yleisön joukossa nähtiin prinsessasiskokset Eugenie, 29, ja Beatrice, 30, jotka eivät peitelleet innostustaan kanadalaisartistin musiikista. 

Kuninkaalliset ilahduttivat keikkakansaa tanssimalla, laulamalla mukana ja nauttimalla konsertista estoitta. Siskokset olivat konsertissa yhdessä Beatricen poikaystävän Eduardo Mapelli Mozzin kanssa. 

Eugenie ja Beatrice ovat kuningatar Elisabetin ja prinssi Philipin pojan prinssi Andrew'n tyttäriä. Prinsessa Eugenie meni naimisiin lokakuussa 2018 puolisonsa Jack Brooksbankin kanssa. Beatrice on tapaillut Mozzia jonkin aikaa, ja pariskunta teki virallisen debyyttinsä yhdessä maaliskuussa National Portrait Galleryn järjestämässä gaalassa. 

Sisaret ovat myös kiireisiä hoitamaan prinsessan velvollisuuksiaan, ja kumpikin on tiiviisti mukana erilaisissa hyväntekeväisyystoiminnoissa. Beatrice keskittyy työssään pitkälti lasten hyvinvoinnin sekä koulutuksen edistämiseen, varsinkin oppimisvaikeuksia omaavien lasten suhteen. Prinsessalla itselläänkin on lukihäiriö. Eugenie sen sijaan on käyttänyt vaikutusvaltaansa ihmiskaupan lopettamisen edistämiseen. 

Vaikka prisenssoilla on harteillaan runsaasti virallisia velvollisuuksia, eivät paineet estä kuninkaallisia kuitenkaan nauttimasta elämästä – kuten esimerkiksi Céline Dionin konsertista. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja