Kuningatarpuoliso Camilla yllätettiin väkijoukossa erikoisella lahjalla, joka sai kuninkaallisen häkeltymään – tai vaivaantumaan: "Ihastuttavaa"

0:45
Tuoreella kuninkaalla hermot kireällä? Charles III menetti malttinsa mustekynälle

Kuningatarpuoliso Camillalle lahjoitettiin Englannin Colchesterissa Burger Kingin kruunu kesken edustustapahtuman.

Kuningas Charles ja kuningatarpuoliso Camilla edustavat alinomaa ympäri Isoa-Britanniaa, ja hiljattain kuninkaallinen kaksikko tervehti kansaa Englannin Colchesterissa. On tyypillistä, että kuninkaalliset saavat kansalaisilta erilaisia lahjoja, kuten tyypillisesti kukkia, mutta tuolloin Camilla sai eräältä paikalla olijalta lahjan, jollaista hän ei kenties ole aiemmin saanut.

Tik Tokissa leviää nimittäin tällä hetkellä paikalla olleen henkilön julkaisema video, jossa hän kuvaa ja kertoo hetkestä, kun Camillalle annettiin hyvin "viime hetken lahja": Burger Kingin pahvikruunu.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Tapasin juuri kuninkaalliset, Charles oli toisella puolella. Meillä kaikilla oli Burger Kingin kruunut ja hän rakasti niitä, videon kuvauksessa lukee. 

Videolla näkyy, kuinka Camilla kättelee ihmisiä kunnes pysähtyy paikalla olleen Liberty Williamsin kohdalle, joka ojensi kyseisen lahjan kuningatarpuolisolle. Videolla kuuluu, kuinka Williams kuvailee lahjan olleen hyvin viime hetkellä hankittu samalla, kun ojentaa Camillalle Burger Kingin kruunun. 

Camilla puolestaan otti lahjan vastaan kenties hieman hämmentyneenä hymyillen. 

– Ai, ihastuttavaa, tämä on hyvin kilttiä. Burger King, totesi Camilla lahjastaan. 

Tähän mennessä videota on katsottu 1,2 miljoonaa kertaa Tik Tokissa. Williams kommentoi itsekin videota kertoen nähneensä Camillan ottaneen kruunun mukaansa noustessaan auton kyytiin, ja tämä oli Williamsin mukaan "hänen elämänsä ylpein hetki". 

Videon kommenttikentän mielipiteet ovat jakautuneet: osan mukaan Camilla olisi ottanut kruunun vastaan hyvällä huumorilla, mutta toisten mielestä kuningatarpuoliso olisi ollut vaivaantuneen näköinen lahjan saatuaan.

Camilla kruunataan virallisesti 6. toukokuuta Lontoon Westminster Abbeyssa, jolloin vietetään hänen puolisonsa Charlesin kruunajaisia. Charlesista tuli kuningas välittömästi 8. toukokuuta, kun hänen äitinsä kuningatar Elisabet menehtyi 96-vuotiaana.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja