Kuningatar Elisabet tapaa prinssi Harryn tyttären Lilibetin ensimmäistä kertaa – viikonloppuna juhlitaan sekä 1-vuotissynttäreitä että 70-vuotista hallitsijakautta

Kuningatar Elisabet täyttää 96 vuotta – tällainen on ollut monarkin raskas vuosi 4:58
Kuningatar Elisabet täytti 96 vuotta – tällainen on ollut monarkin raskas vuosi

Viikonloppuna vanha ja nuori sukupolvi kohtaavat, kun kuningatar juhlistaa Lilibetin ensimmäistä syntymäpäivää. Harry ja Meghan niin ikään matkustavat tuolloin Isoon­-Britanniaan ensi kertaa molempien lastensa kanssa.

Kuningatar Elisabet, 96, kohtaa ensimmäistä kertaa prinssi Harryn ja Meghanin tyttären Lilibetin  tämän 1-vuotissyntymäpäivillä ensi lauantaina 4. kesäkuuta.

Tämä on myös ensimmäinen kerta, kun pariskunta matkustaa Isoon-Britanniaan molempien lastensa Archien, 3, ja Lilibetin, kanssa.

Syntymäpäiväjuhlat järjestetään kivenheiton päässä Windsorin linnasta Frogmore Cottagessa, jossa Harry ja Meghan majoittuvat. Samana viikonloppuna he osallistuvat nelipäiväiseen Platinum Jubilee -platinajuhlaan, jossa juhlistetaan kuningattaren 70-vuotista hallitsijakautta.

Kuningattarelle läheisten lähteiden mukaan on hyvin todennäköistä, ettei hän osallistu samana viikonloppuna järjestettävään Derby-hevoskilpailuun Epsomissa, koska kolme hänen hevostaan vetäytyivät kilpailusta.

Hänen avustajansa karsivat hänen kalenteriaan, jottei kuningatar väsytä itseään liikaa. Hän on kärsinyt viimeisen puolen vuoden aikana ajoittaisista liikkuvuusongelmista ja käyttää kävelykeppiä.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat