Kuningatar Elisabet pisti merkille silmiinpistävän piirteen, jonka Archie Harrison on perinyt isältään prinssi Harrylta – teki asiasta hiljattain nasevan huomion

Kuningatar Elisabet on huomioinut Archien perineen Harrylta erittäin tunnistettavan piirteen.

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin esikoinen Archie Harrisovietti 6. toukokuuta ensimmäistä syntymäpäiväänsä. Archien on arvioitu muistuttavan varsin paljon isäänsä prinssi Harrya ja tuoreimpien kuvien perusteella pienokainen on perinyt isältään myös piirteen, josta Harry on varsin tunnettu: punaisista hiuksistaan. 

Tämä asia ei ole jäänyt huomiotta Harryn isoäidiltä, 94-vuotiaalta kuningatar Elisabetilta. Huhtikuussa Harry, Meghan ja Archie soittivat yhdessä Zoom-videopuhelun Elisabetille tämän syntymäpäivänä, jolloin monarkki lähteiden mukaan kommentoi lapsenlapsenlapsensa perineen isänsä hiustenvärin. 

Archien syntymäpäivää juhlittiin herttuaperheen kesken Meghanin tekemää kakkua syöden Harryn järjestämien koristeiden keskellä. Perhe osallistui myös yhdessä videopuheluihin ystäviensä sekä perheenjäseniensä kanssa, joten todennäköisesti myös kuningatar Elisabet sai päivän aikana uuden vilauksen Archiesta. 

Pian tämän jälkeen tiistaina 19. toukokuuta Harry ja Meghan juhlivat toista hääpäiväänsä. Lähteiden mukaan pariskunta juhlisti hääpäiväänsä meksikolaisella ruualla sekä margaritoilla. 

Meghan ja Harry saivat toisensa toukokuussa 2018 Windsorin linnassa sijaitsevassa St. Georgen kappelissa. Vihkitilaisuuteen osallistui noin 600 kutsuvierasta, joista 200 pariskunnan läheisintä ystävää ja perheenjäsentä osallistuivat itse hääjuhlaan. Häitä seurasi maailmanlaajuisesti noin 1,9 miljardia ihmistä. 

Lue myös:

    Uusimmat