Harryn ja Meghanin kolmannen hääpäivän ylle lankesi kiusallinen hiljaisuus – kukaan kuninkaallinen ei onnitellut paria julkisesti

8:01
Herttuatar Meghanin kohuhaastattelu paljastaa järkyttäviä yksityiskohtia brittihovista.

Harryn ja Meghanin hääpäivää vietettiin kaikessa hiljaisuudessa – kirjaimellisesti. 

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan saivat toisensa kolme vuotta sitten, kun heidän kuninkaallisia häitään juhlittiin Windsorin linnan St. Georgen kappelissa 19. toukokuuta 2018. Näin ollen aviopari vietti tänä vuonna nahkahääpäiväänsä. 

Pari sai osakseen runsaasti onnitteluja sosiaalisessa mediassa faneiltaan, mutta Harry ja Meghan eivät saaneet juhlapäivänsä kunniaksi kuitenkaan yhden yhtä julkista onnittelua kuninkaalliselta perheeltä, ei virallisesti eikä sosiaalisessa mediassa. 

Expressin mukaan kyseessä on jo toinen vuosi peräjälkeen, kun kuninkaallinen perhe ei onnittele paria hääpäivänsä johdosta. 

Harry ja Meghan vetäytyivät kuninkaallisesta elämästä vuoden 2020 maaliskuussa ja muuttivat esikoisensa Archien kanssa Yhdysvaltoihin. Tänä vuonna pari on kohauttanut kerta toisensa perään, kun he aluksi puhuivat suunsa puhtaaksi kuninkaallisesta perheestä lähdöstään Oprah Winfreyn kohuhaastattelussa maaliskuussa.

Tätä seurasi Harryn antama haastattelu Armchair Expert -podcastille toukokuussa, jossa Harry tylytti isäänsä prinssi Charlesia saamastaan kasvatuksesta ja syytti tätä "pahan pistämisestä kiertoon". Näin ollen Harry myös vieritti vastuuta isoäitinsä kuningatar Elisabetin sekä vastikään menehtyneen isoisänsä prinssi Philipin harteille. 

– Hän kohteli minua tavalla, jolla häntä kohdeltiin, Harry analysoi podcastissa. 

Kuninkaallisessa perheessä oltiin lähteiden mukaan jo erittäin pöyristyneitä Harryn ja Meghanin avautumisesta Winfreylle, jossa he vihjasivat muun muassa, että heidän syntymätön esikoisensa oli joutunut brittihovissa kytevän rasismin kohteeksi. Lisää bensaa liekkeihin iski Harryn podcast-haastattelu, joka on saanut jotkut hovin jäsenet jopa sille kannalle, että Harryn ja Meghanin kaikki kuninkaalliset tittelit tulisi poistaa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja