Prinssi Harryn syntymäpäiviä vietettiin perheen kesken virtuaalisesti – William ja Catherine jättivät kekkerit väliin: "Se oli hieman vaivaannuttavaa"

Prinssi Harryn syntymäpäiviä vietettiin lähteiden mukaan kuninkaallisen perheen kesken videopuhelun avulla, mutta William ja Catherine jättivät nämä virtuaalijuhlat väliin.

Prinssi Harry vietti 15. syyskuuta 36-vuotissyntymäpäiviään. Koronapandemian takia keväällä perheensä kanssa Yhdysvaltoihin muuttanut Harry ei päässyt nauttimaan juhlapäivästään fyysisesti kuninkaallisen perheensä jäsenten kanssa, mutta lähteiden mukaan perhe järjesti keskenään yhteisen videokonferenssin prinssin syntymäpäivän kunniaksi. 

Lähteet kertovat, että Harry pääsi juhlistamaan syntymäpäiväänsä etänä isänsä prinssi Charlesin ja isoäitinsä kuningatar Elisabetin kanssa videoyhteyden avulla. Mukana virtuaalijuhlissa olivat myös Harryn vaimo herttuatar Meghan ja parin yksivuotias esikoinen Archie.

Kertoman mukaan eräs poissaolo tilaisuudesta oli kuitenkin silmiinpistävä, sillä Harryn isoveli prinssi William ja hänen vaimonsa herttuatar Catherine sekä pariskunnan lapset prinssi George, prinsessa Charlotte sekä prinssi Louis eivät olleet mukana videopuhelussa. 

– Se oli hieman vaivaannuttavaa, että William ja Catherine eivät olleet siellä. William lähetti onnittelunsa. Oli joku syy sille, miksi hän ei ollut siellä, lähde kertoo. 

Harryn syntymäpäivänä William ja Catherine olivat edustustehtävissä Lontoossa. Vaikka William ja Catherine eivät olleet mukana puhelussa, oli se kuitenkin paikalla olleille mukava hetki lähteiden mukaan.

Meghan oli leiponut juhlan kunniaksi kakun, jonka kynttilät Harry puhalsi sammuksiin. Kynttilöiden puhaltaminen oli kertoman mukaan Archiesta varsin hauskaa, joten pienokainen yritti myös puhaltaa niitä. Lisäksi Archien kerrotaan kutsuneen isoisäänsä Charlesia lempinimellä "Pa". 

– Se oli hyvin mukavaa. Harry kertoi perheelleen, kuinka paljon hän kaipasi heitä, lähde kertoo. 

Harry ja Meghan vetäytyivät kuninkaallisista velvollisuuksistaan keväällä 2020 ja muuttivat tuolloin Iso-Britanniasta Pohjois-Amerikkaan. Harryn ja Williamin välinen suhde on ollut tapetilla ja laajan spekulaation kohteena jo kuukausien ajan, kun ennen hyvin läheisten prinssiveljesten välien kerrotaan huonontuneen Harryn ja Meghanin vetäytymisen ja muuton johdosta. 

William ja Catherine esittivät kuitenkin Harrylle hellyttävät ja hyväntuuliset onnittelut julkisesti Instagram-tilillään Harryn syntymäpäivänä. Herttuapari julkaisi onnitteluiden yhteydessä hyväntuulisen kuvan kolmikossa juoksemassa kilpaa keskenään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Arvellaankin, että vaikka William ja Catherine eivät pystyneet osallistumaan syystä tai toisesta Harryn syntymäpäiväpuheluun koko perheen kesken, he luultavasti ottivat Harryyn yhteyttä yksityisesti. Hovin tietolähteiden mukaan Harry ja William pitäisivät jälleen yhteyttä jokseenkin jäätävän ajanjakson jälkeen, eivätkä he varsinkaan jättäisi väliin sitä, etteivät he puhuisi toisilleen vastaavina tärkeinä juhlapäivinä.

– He rakastavat toisiaan ja heillä tulee aina olemaan yhteys. Se on vaan ollut hieman hankalaa viime aikoina, lähde kertoo.

Lähteet: Vanity Fair, Mirror

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja