Lähde paljastaa: Prinssi William on surullinen veljensä Harryn laukomista sanoista

0:54
William onnitteli sata vuotiasta Suomea vuonna 2017 – prinssin ele puheessaan sai suomalaisten hymyt huulille

Myös prinssi Williamilla on ollut kitkaa isänsä kanssa. Hän on pyrkinyt selvittämään välejään yksityisesti, lähde kertoo brittilehdelle. 

Prinssi Harryaiheutti jälleen kohua, kun hän vieraili viime viikolla podcastissa, jossa laukoi karuja kommentteja brittihovista. Kritiikki kohdistui eritoten hänen isäänsäprinssi Charlesiin.

Harry totesi podcastissa isän laittaneen "pahan kiertämään" mitä tulee vanhemmuuteen.

– Hän kohteli minua tavalla, jolla häntä kohdeltiin, Harry sanoi.

Harry ja hänen vaimonsa herttuatar Meghan erosivat viime vuonna hovin kuninkaallisista tehtävistä.

Mirror-lehti uutisoi, että Harryn isoveli prinssi William on lähipiirin mukaan surullinen veljensä sanoista. Lehden tietojen mukaan on vaarassa jopa se, että heinäkuinen tapahtuma prinsessa Dianankunniaksi voi jäädä toteuttamatta veljesten huonojen välien vuoksi.

Vuonna 1997 menehtynyt Diana täyttäisi heinäkuussa 60 vuotta. Sen kunniaksi on suunniteltu tapahtuma, jossa paljastetaan prinsessan muistoa kunnioittava patsas. Patsas teetettiin vuonna 2017, kun sydänten prinsessan kuolemasta tuli kuluneeksi 20 vuotta.

Kerrotaan, että molempien poikien välit isäänsä eivät ole olleet helpoimmat Dianan kuoleman jälkeen. Williamin sanotaan kuitenkin parantaneen suhdettaan isäänsä viime vuosien aikana.

Lähde kertoo Daily Mailille prinssi Williamin olevan surullinen viimeaikaisista tapahtumista, kun Harry tuo henkilökohtaisen tuskansa ilmi julkisuudessa.

– On reilua sanoa, että vieläkin William käy yksityisesti keskusteluja hänen ja isänsä väleihin liittyen. Välit ovat olleet aiemmin kireät, lähde jatkaa.

Lähde kertoo, että Dianan kuoleman jälkeen veljeksillä oli välillä hankala ymmärtää sitä, miten heidän isänsä sitoutuu niin kovin työhön.

Lähteiden mukaan Charlesilla ja Williamin välillä on paljon keskinäistä kunnioitusta.

– Williamilla ei tulisi mieleenkään puhua julkisesti tavalla, miten Harry puhui viime viikolla.

Lähde: Mirror,  BBC

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja