Mainos

Kun puhelin mullistaa kaiken – Samsung Galaxy S21

Kuvasit sitten autoilmoituksia Tikkakosken paikallislehteen, nopealiikkeistä diskotanssia, potrettikuvia pöntöstä koirastasi tai haluat tallentaa musikaalisen sukusi edesottamuksia korkean C:n tahdissa, niin parhain työkalu siihen on Samsung Galaxy S21 -sarja.

Olet varmasti törmännyt elämässäsi ohikiitävään hetkeen, jonka olisit halunnut saada tallennettua. Kamerasi on saattanut olla valmiina, mutta onnistut painamaan laukaisinta väärässä kohtaa – juuri kun tilanne on mennyt ohi tai se on vasta tulossa. Tai olet kuvannut videota, kun valokuva olisi ollut sittenkin se oikea tapa saada talteen juuri kyseinen muisto.

Me emme välttämättä ole aina tilanteen päällä mitä tulee nopeisiin hetkiin, mutta onneksi apuun rientää Samsung Galaxy S21 -sarjan kehittyneet tekoälyominaisuudet ja huippukamerat. Niiden yhdistelmällä saat tallennettua kaiken sen, millä on merkitystä.

Saat tallennettua elokuvateatteriakin tarkempia videoita jopa 8k-tarkkuudella ja jokainen videon yksittäinen hetki on sellaisenaan myös huipputarkka valokuva. 4K-tarkkuuden videoita saat puolestaan tallennettua entistä sujuvaliikkeisemmällä 60 kuvaruudun sekuntinopeudella, jotta videosi ovat jo nyt valmiita myös tulevaisuuden tarpeisiin – jos vaikka päättäisit aloittaa diskotanssiharrastuksen.

Ja mitä tulee niihin ohikiitäviin hetkiin, joissa kuvanottosormesi on ollut juuri sen silmänräpäyksen verran liian hidas tai liian nopea, on apunasi ”Yksi otos” -niminen tila. Sen avulla saat nimen mukaisesti yhdellä otoksella tallennettua jopa 15 sekunnin mittaisen hetken, joka sisältää videoita, erilaisia kuvakulmia eri kameroilla otettuina, huippuhetkiä sekä tekoälyn valitsemat parhaat hetket. Kaikki tämä niin, että sinun tarvitsee vain kohdistaa kamera kohteeseen ja painaa laukaisijaa. Tätä kuvaustilaa käyttäen pöntömmästäkin koirasta tulisi melkein ammattivalokuvaaja!

Tai mitä jos haluaisitkin kuvata oman elokuvan tai kenties saippuasarjan? Tähän tarkoitukseen Samsung Galaxy S21 -sarjan puhelimista löytyy uusi Directors view -toiminto. Sen avulla voit itse siirtyä ohjaajan tuolille ja valita kesken videon kuvaamisen uusia kuvakulmia eri kameroilla tallennettuna – tarvittaessa vaikka yhdistellen etu- ja takakameroiden kuvaa.

Kaikki on Samsung Galaxy S21:llä kuvattuna myös entistä lähempänä. Galaxy S21 Ultrassa on kymmenkertainen optinen zoom, ja yhdistelmäzoomin avulla päästään jopa 100x -zoomiin. Voit siis zoomata ja tarkentaa helposti myös sellaisiin kaukaisiin kohteisiin, jotka muuten jäisivät ihmissilmältä täysin huomaamatta.

Kuvittele vaikka että olisit hieman tahriintunut runkopatja, joka haluaisi keikalla ollessaan saada takarivistä loistavan kuvan suosikkiartististaan – vaikkapa Apulannasta! Kohde myös pysyy kuvatessa vakaana optisen kuvanvakaajan ja Zoom Lock -toiminnon ansiota. Näin kuva ei tärise pidemmiltäkään etäisyyksiltä kuvatessa ja kuva on vakaata vaikkapa tikkakoskelaisen rallipolun varrelta autoja kuvatessa.

Tekniikkaa jokapäiväisiin tarpeisiin

Kamera on monesti ratkaisevin tekijä matkapuhelimen hankinnassa, mutta ei suinkaan ainoa. Älypuhelin kulkee meidän mukanamme joka päivä. Siksi on tärkeää, että puhelin on myös kaunis katsella ja mukava kantaa mukana sekä käyttää.

Samsung Galaxy S21 -sarja on suunniteltu jokapäiväisiä tarpeitamme ajatellen. Sen tyyli, värit ja materiaalit henkivät muodikkuutta. Alumiinikehyksestä saumattomasti nouseva kameran kehys ja mattapintainen viimeistely huokuvat laatua.

Akut ovat tehokkaita ja Samsung Galaxy S21 -puhelimet voi ladata myös langattomasti. Lisälaitteille, kuten Galaxy Watch -älykelloille ja Galaxy Buds -kuulokkeille saa jaettua virtaa käänteisellä langattomalla latauksella. Akut ovat myös älykkäitä ja oppivat käyttäjän tarpeiden mukaan säästämään virtaa silloin kun sille on syytä, mutta toisaalta antamaan virtaa tehokkaasti silloin kun sille on tarvetta. Huippunopean suorittimen, 5G-yhteyksien ja erittäin suorituskykyisen muistin ansiosta päivittäisestä tekemisestä ei tarvitse tinkiä.

Samsung Galaxy S21:n näyttö on huippukirkas ja nopea, mutta säätyy älykkäästi päivän kulun mukaan säästäen meitä haitalliselta siniseltä valolta. Se ei säikähdä myöskään sadetta, sillä se on vesi- ja pölytiivis – sopiva siis vaikka stuntmiehelle.

Oli tarpeesi siis mikä tahansa, on Samsung Galaxy S21 suunniteltu juuri sinua kuunnellen. Itse asiassa se on niin hyvä, että sillä on kuvattu myös yksi Putouksen tämän kauden sketseistä! Tee siis kuten suosikkisketsihahmosi ja ota rohkeasti estradi haltuusi Samsung Galaxy S21:n avulla!


Lue myös:

    Uusimmat