Kun Jen painoi yli sata kiloa, kihlattu perui häät – 50 kiloa myöhemmin nainen näytti kaikille

1:41
Tutkimusten mukaan hulavanne voi auttaa kaventamaan vyötäröä. Panimme tavalliset naiset hulaamaan painotetulla hulavanteella kuuden viikon ajan. Miten taukojumppa vaikutti?

Jen pudotti kahdessa vuodessa 50 kiloa ja nappasi nyt itselleen Miss Ison-Britannian tittelin.

Jen Atkin sai vuoden 2020 alussa Miss Ison-Britannian kruunun. Tie englannin kauneimman kutreja koristavan kruunun luo ei kuitenkaan ollut helppo, kertoo Fox News.

Kahden vuoden aikana ennen kisoja Jen, 26, pudotti 50 kiloa. Kaikki alkoi kivuliaasta erosta, jonka osasyy oli Jenin paino.

"Kun erosimme, olin murtunut"

Vuonna 2011 Jen tapasi sittemmin entisen poikaystävänsä. Jenin paino oli jo tuolloin noussut, ja Jen kertoo syöneensä lähinnä kallista noutoruokaa. Viikonloppuisin kaksikko viihtyi kotosalla, usein herkuista nauttien.

Pari suunnitteli jo häitä, mutta mies ei lopulta kestänyt Jenin kehon muutoksia. Kun Jen vuonna 2015 painoi yli sata kiloa, mies perui häät ja lähti.

– Kun erosimme, olin murtunut, mutta se oli lopulta paras asia, joka minulle on tapahtunut, Jen sanoo nyt.

– Kun hän lähti, luulin, että maailmani murenisi. Itkin viikkoja ja käytin ruokaa lohtunani.

Jen ennen ja nyt. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lopulta Jen päätti, että sureminen saa riittää. Hän liittyi paikalliselle kuntosalille. Kun paino alkoi pudota, hän ei enää katsonut taakseen.

"Olen edelleen sokissa voitosta"

Jen on hoikistuttuaan osallistunut myös muihin kauneuskilpailuihin. Ison-Britannian kauneimman titteli oli silti yllätys.

– Olen edelleen sokissa voitosta. Olen niin onnellinen, etten keksi sanoja kuvaamaan sitä. En rehellisesti voi uskoa tätä, Jen sanoo.

– Vaikka kehoni on muuttunut paljon, en usko, että persoonani on muuttunut. Uskon, että se on auttanut minua. Tuomarit näkivät, millainen ihminen oikeasti olen.

Ankea erokaan ei ole aikoihin kirvellyt, sillä Jen on löytänyt rinnalleen uuden rakkaan, jonka kanssa on naimisissa.

Jen ennen ja nyt. Selaa kuvia nuolilla. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja