Kun eroatte, suutele häntä kuusi sekuntia – viisi superhelppoa tapaa parantaa parisuhdetta

Onko arki vallannut parisuhteenne? Ei enää! Rodalewellness.com listasi vinkit parisuhteen piristämiseen.

1. Muistele suhteenne alkuaikoja: pussaamista ei tehnyt mieli lopettaa koskaan! Kun eroatte, suutele häntä kuusi sekuntia. Pidempikin suukko kelpaa, lyhyempi taas ei. Toista sama suukko, kun palaat kotiin.


2. Asutteko yhdessä? Aika mennä treffeille. Romantiikan ei tarvitse kuolla vain siksi, että asutte yhdessä.

Pidä treffi-ilta vähintään kerran viikossa. Suunnittele ilta ja intoile siitä etukäteen, kuin olisit tapaamassa uutta, ihanaa treffikumppania.

3. Muistatko, kun juttelitte koko yön? Aika aloittaa uudelleen. Suhteen alussa tutustutaan, mutta tutustumisen rituaalia voi jatkaa myös myöhemmin. Jos et keksi kysyttävää, kokeile näitä:

  1. Mitä tekisit lottovoitolla?
  2. Mikä tässä viikossa on ollut sinulle tärkeintä?
  3. Mitä pelkäät?
  4. Minkä puolesta taistelet juuri nyt?

4. Muistatko, kun hän suitsutti ihanuuttasi joka päivä? Aika tehdä samoin. Löydä joka päivä jokin tapa kertoa kumppanillesi, että hän on ihana ja arvokas. Kerro sanoin ja teoin, että arvostat häntä. 

Kiitollisuus on kuin laittaisit rahaa pankkiin – pieni särö harmoniassa ei puhkea superriidaksi, jos huolehditte ja hellitte toisianne arkenakin.

5. Haaveileeko hän painijan urasta? On aika kuunnella. Kunnioita kumppanisi haaveita ja sitä, mitä hän elämältään toivoo.

Yksi unelmoi lottovoitosta ja toinen auton kunnostamisesta – kaikenlaiset unelmat ovat tärkeitä, sillä ne tuovat lisäarvoa elämään. Jos et tunne hänen unelmiaan, katso kohta 2.

Lisää suhdetietoa videoilta!Lue myös:

    Uusimmat