Kun aviomies ei enää päässyt ylös, sukulainen työnsi sängyt yhteen – 64 vuotta naimisissa ollut pari kuoli käsi kädessä: "Jotenkin he tiesivät"

Vuonna 1955 avioitunut yhdysvaltalaispari kuoli toisiaan kädestä pidellen jouluaattona. Aviopari oli käsikkäin käytännössä viimeisen viikon ajan elämästään, yhdysvaltalaismediat kertovat.

Bill Schafrath, 88, ja hänen vaimonsa Nancy, 85, kuolivat jouluaattona vanhainkodissa Ohiossa Woosterin kaupungissa. Bill nukkui pois aamuseitsemältä, Nancy viitisen tuntia myöhemmin.

Aviopari oli pitänyt toisiaan käsistään käytännössä viimeisen parin viikon ajan elämästään. Paria näiden viimeisinä vuosina hoitanut sisarentytär Pat Cornelius oli työntänyt Billin ja Nancyn sängyt yhteen, kun Bill ei enää pystynyt nousemaan ylös. 64 vuotta yhdessä ollut pariskunta piti toisiaan käsistä loppuun asti.


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Pariskunnalla ei ollut omia lapsia. Nancy oli tehnyt uran pankkialalla, Korean sodan veteraani Bill toimi puolestaan muurarina, mutta rakasti kokkaamista. Aviopari panosti hyväntekeväisyyteen ja pelasi yhdessä korttia.

Nancyn sisarenpoika John Moritz sanoo, että hänestä tuntuu kuin vuosikymmeniä yhdessä ollut aviopari olisi päättänyt lähteä yhdessä. Kuin he olisivat tienneet aikansa tulleen.

– Oli lähes kuin he olisivat päättäneet, että jos toinen lähtee, toinen tulee perässä. Jotenkin he tiesivät, Mortiz sanoo medioiden mukaan.

Nämäkin pitkään yhdessä olleet pariskunnat ovat lähteneet yhdessä

Schafrathit eivät ole ensimmäinen aviopari, jolle on tapahtunut vastaavaa.

Myös Britanniassa on todistettu todellista rakkaustarinaa, kun 59 vuotta aviossa ollut pariskunta kuoli yhdessä toisistaan kädestä pitäen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja