Kun aika on kortilla – vinkit toimivaan pikaseksiin

Aina ei ole aikaa kynttilänvalolle ja ruusun terälehdille. Spontaani pikaseksi saattaakin olla joskus paras vaihtoehto.

Spontaanius ja jännitys ovat pikaseksin hyviä puolia. Naisetkaan eivät jaksa aina tuijotella silmiin ja kuunnella runoutta ennen vällyjen väliin pääsemistä. Jos kuitenkin haluat olla täydellisen varma, että naisesikin nauttii pikasessiosta yhtä paljon kuin sinä, lue Askmen.com-sivuston Jenny Blockin vinkit.

Mies, näin saat naisen nauttimaan pikaseksistä.

1. Naiselle varaslähtö

Joskus, oikeastaan aika usein, pikaseksi on spontaani tapahtuma. Mutta mikset voisi suunnitella sitä? Ennen kuin naisystäväsi lähtee aamulla töihin, kerro hänelle illan suunnitelmasta. Tällä tavoin nainen ajattelee sinua ja tulevaa iltaa koko päivän, ja on päässyt tunnelmaan jo siinä vaiheessa, kun vaatteet lentävät nurkkaan. Seksin henkinen puoli on etenkin naisille tärkeä orgasmien kannalta, joten tästä syystä nainen kannattaa saada "seksituulelle" jo hyvissä ajoin.

2. Vaaran tunne

Jos pelkäätte jäävänne kiinni, voi innostuksen määrä vain kasvaa. Ennen pitkää seksimaratonia on hyvä miettiä, mikä olisi rauhallisin paikka, mutta pikaseksin kohdalla pieni vaarantuntu on vain hyvästä. Jätä ovi tai ikkuna auki, tai suunnittele pikaiset seksisessionne hieman liian lähelle sitä, kun odotat kämppistäsi kotiin.

3. Paikka

Jopa pikaseksi tarvitsee hyvän paikan. Monet naiset nauttivat turvallisesta, mukavasta ja puhtaasta ympäristöstä. Likainen baarin vessa tai halpa motelli eivät siis ehkä ole parhaita vaihtoehtoja. Mikään ei ole vähemmän seksikkäämpää kuin likaiset lakanat. Kun olosuhteet ovat mukavat ja puhtaat, mieli saa olla rauhassa likainen.

4. Kielipeliä alkuun

Naisen saa nopeasti pikaseksiin valmiiksi, kun ottaa kielipelin osaksi puuhia. Journal of Sexual Medicine -lehdessä julkaistu tutkimus paljasti, että 70 prosenttia naisista tarvitsee suoraa stimulaatiota klitorikseen saadakseen orgasmin. Eli kun aikaa ei ole paljon, yhdyntä kannattaa jättää viimeiseksi, ja suunnata kaikki energia ensin kohti klitorista. 

5. Oikea asento

Koska naisen mielihyväkeskus tosiaan on ennen kaikkea klitoris, ei vagina, kannattaa asento miettiä sen mukaan, että klitoris saa samalla stimulaatiota. Nainen päällä on aina hyvä asento. Jos taas nainen kokee, että takaapäin on parempi asento, muista hyväillä klitorista samalla.

6. Tuhmaa puhetta

Älä koskaan aliarvioi tuhmien puhumisen voimaa. Tämä voi kiihdyttää teidät molemmat nollasta sataan nopeammin kuin mikään muu asia. Tutkimukset osoittavat, että ne henkilöt, jotka kykenevät kommunikointiin seksuaalisesti, kokevat suurempaa nautintoa. Eikä sinun tarvitse kuulostaa pornotähdeltä. Sinun täytyy vain kertoa hänelle, mitä ajattelet. Vahvat, härskit sanat toimivat, mutta yksinkertainen "tunnut hyvältä" on myös nappivalinta.

7. Jätä vaatteet päälle

Yleensä seksiin liitetään alastomuus. Mutta kun puhutaan pikaseksistä, mitä vähemmän otat pois, sen parempi. Voi olla hyvin seksikästä, jos mies vain liu'uttaa naisen hameen ylös, eikä vaivaudu riisumaan kaikkia vaatteita. Paljasta vain ne kohdat vartalosta, joita tarvitaan pikasession aikana, ja jätä muut paikat piiloon.

8. Rekvisiittaa mukaan

Vaikka suunnittelisit vain pikaista pyrähdystä lakanoissa, ei mikään estä sinua ottamasta leikkiin mukaan hieman rekvisiittaa. Sen ei tarvitse olla mitään ihmeellistä, solmio tai huivi voi toimia mainiosti, jos sitominen kiinnostaa teitä. Höyhenet ja jääpalat voivat olla myös mainio idea. Silmänaamio puolestaan voi lisätä piinaavan seksikästä odotusta.

9. Keskity häneen

Pikaseksisessiot ovat miehille helpompia kuin naisille, ainakin mitä orgasmiin tulee. Odota siis ennen kuin yhdyt häneen. Jos olet liian nopea liikkeissäsi, pilaat koko homman. Keskity siihen, miten hän hengittää ja miten hän liikkuu, ja hän anelee sinua tulemaan sisään.

Lähde: Askmen

Lue myös:

    Uusimmat