Mainos

Kumppanilleen kiinni jäänyt mies paljastaa: Tästä syystä teeskentelin orgasmeja

Orgasmien teeskentely liitetään usein naisiin, mutta mitä tapahtuu, kun mies jää kiinni nautinnon teeskentelemisestä? Eräs mies kertoo tarinansa.

Usein puhutaan siitä, kuinka naiset teeskentelevät orgasmin seksin aikana. Mutta jo tutkimustenkin mukaan miehet syyllistyvät siihen myös. Eräs mies kertoi Women's Health -sivustolle, miksi päätyi teeskentelemään.

– Se ei ole niin vaikeaa. Tietenkin olisin mieluummin saanut orgasmin oikeasti, mutta joskus en pysty siihen. Käytän lääkkeitä pitääkseni masennukseni ja ahdistukseni hallinnassa, ja se saattaa vaikuttaa kykyyni laueta. Myös alkoholilla on osuutensa, mies selittää.

Miehen mukaan orgasmin teeskentely on helpompaa kuin jatkaa seksin harrastamista niin kauan, että penis hankautuu hiertymille.

– Orgasmin teeskentely tuntuu tavallaan epärehelliselta, mutta en usko siitä olevan haittaa, jos sitä tekee silloin tällöin. Kun se on ohi, molemmat saavat levättyä eikä kukaan loukkaannu.

Siis ennen kuin siitä jää kiinni.

"Hänestä tuntui kuin se olisi hänen vikansa"

– Kun harrastimme Morganin kanssa ensimmäisen kerran seksiä, käytin kondomia, sillä olimme vasta tavanneet. Olimme molemmat humalassa ja vaikka harrastimme seksiä tuntikausia (se oli mahtavaa), kumpikaan meistä ei saanut orgasmia. Molemmat ymmärsivät sen, joten siitä ei puhuttu, mies kertoo.

Pariskunta jatkoi tapailua seuraavan kuukauden aikana ja harrasti paljon seksiä. Mies jatkoi myös teeskentelyä usein, sillä kondomi ehti kuivahtaa ennen kuin hän pystyi saamaan orgasmin oikeasti. Hän voihki, murahteli ja teki joitain kiihkeitä liikkeitä osoittaakseen olevansa valmis.

Kondomin kanssa teeskentelyn onnistumisen voi jotenkin ymmärtääkin, mutta voiko ilman kondomia teeskennellä? Täytyyhän siemennesteenkin mennä johonkin.

– Ensimmäisillä kerroilla, kun harrastimme Morganin kanssa seksiä ilman kondomia (jonka teimme, koska hän käytti kierukkaa ja molemmat oli testattu sukupuolitautien varalta), sain orgasmin ihan mainiosti, mies muistelee.

Mutta eräänä iltana se ei onnistunutkaan. Mies luovutti ja kierähti selälleen. Morgan tiedusteli, saiko mies orgasmia ja mies myönsi, että ei – humalatilaansa syyttäen.

Edes Morganin tarjoama suuseksi ei auttanut.

– Hän otti henkilökohtaisesti kyvyttömyyteni laueta. Hän sanoi, että hänestä tuntui kuin se olisi hänen vikansa, mutta minä syytin viskiä. Kerroin hänelle, ettei sillä ollut mitään tekemistä hänen kanssaan, ja joskus sellaista tapahtuu miehille.

Seuraavana aamuna pariskunta yritti uudelleen ja mies sai orgasminsa – ja ylävitosen kumppaniltaan.

"En halunnut tuottaa pettymystä"

Viikkoa myöhemmin tilanne muuttui taas. Mies tajusi yhdynnän aikana, ettei saisi orgasmia eikä hän voinut syyttää tällä kertaa alkoholia. 

– En halunnut tuottaa hänelle taas pettymystä – joten päätin teeskennellä.

Niinpä mies pisti pystyyn parhaimman esityksensä ja veti itsensä ulos. Hän köllähti naisen viereen ja raskaasti hengittäen antoi ymmärtää saaneensa viiden tähden arvoisen orgasmin. 

– "Et saanut orgasmia, ethän?" hän kysyi. "Teeskentelit sen." Hän kääntyi kyljelleen ja katsoi minua kysyen: "Miksi tekisit niin?" Hän näytti huolestuneelta ja kertoi, etten ollut lainkaan uskottava. Hän oli oikeassa, mies kertoo.

Totuuden hetki

Silloin mies päätti kertoa totuuden mielenterveysongelmistaan. Siihen asti hän oli puhunut asiasta vain lähimpien ystäviensä sekä perheensä kanssa.

– Olin aina huolissani siitä, että ihmiset alkaisivat kohdella minua eri tavalla, hän perustelee sulkeutumistaan.

Vaikka aika ja paikka eivät olleet ihanteelliset, miehen olo helpottui totuuden valjettua. Myös Morgan oli tyytyväinen ymmärrettyään, ettei vika ollut hänessä.

– Hän kertoi olevansa iloinen, että kerroin hänelle ja, että voisin olla rehellinen kaikesta. Vietimme suurimman osan illasta jutellen siitä, millaista on saada paniikkikohtaus tai miltä tuntuu sellaisena päivänä, kun ei pysty nousemaan sängystä.

Pari oli yhdessä vielä jonkun aikaa tuon illan jälkeen ja miehen mukaan Morgan oli hyvin kärsivällinen niin kumppaninsa kuin tämän peniksenkin suhteen.

– Loppujen lopuksi orgasmin teeskentely auttoi minua ymmärtämään, ettei minun tarvinnut teeskennellä mitään, mies päättää kirjoituksensa.

Video: Miten kannattaa toimia, jos lapsi yllättää kesken seksin?

2:45

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.