Mainos

Miehetkin teeskentelevät orgasmeja – erikoinen yhteys tyytyväisyyteen parisuhteessa

Yleensä kuulee naisten teeskentelevän orgasmeja, mutta tutkimus selvitti, että myös miehet esittävät toisinaan päässeensä nautinnon huipulle.

Sexual and Relationship Therapy -lehdessä julkaistuun kanadalaistutkimukseen osallistui 230 kanadalaista ja amerikkalaista, 18–29-vuotiasta miestä, jotka vastasivat kyselyyn. Kaikki miehet olivat olleet parisuhteessa ainakin neljä kuukautta ja myönsivät teeskennelleensä orgasmin kumppaninsa kanssa ainakin kerran.

Tutkijat saivat selville, että miehet teeskentelivät todennäköisimmin orgasmia silloin, kun halusivat välttää kumppaninsa itsetunnon heikentymisen eli heidän tunteita säästääkseen. Myös silloin miehet turvautuivat teeskentelyyn, kun halusivat "vaikuttaa seksikkäiltä", vaikka olivat juoneet liikaa ja/tai tunsivat olonsa epävarmaksi sen suhteen, että tuottaisivat pettymyksen kumppanilleen.

Kiinnostavaa kyllä, mitä useammin mies teeskenteli orgasmin jonkun edellämainitun syyn vuoksi, sitä tyytyväisempi hän oli parisuhteessaan – niin romanttisesti kuin seksuaalisestikin ajateltuna. Jos asiaa ajatteleekin tarkemmin, on ymmärrettävää, että mitä enemmän välität kumppanistasi ja mitä enemmän haluat häntä, sitä enemmän haluat säästää hänen tunteitaan ja välität hänen henkisestä hyvinvoinnistaan.

Jotkut miehet myönsivät kuitenkin teeskennelleensä orgasmin, koska kokivat seksin kumppaninsa kanssa epämiellyttävänä. Tästä syystä orgasminsa teeskennelleet eivät olleet tyytyväisiä suhteessaan. Jos kyseessä on huono kumppanivalinta tai huono seksi, ei kai ihmekään, ettei parisuhdetyytyväisyyskään ole kovin korkealla.

Lähde: Mensfitness

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja