Kummeli-tähti Heikki Helan vaimo mukaan Putoukseen

12:02

Konkarinäyttelijä Kaisa Hela tähdittää Putousta keväällä 2017. Oma aviomies Heikki Hela on tärkeä tuki hektisessä työhaasteessa.

Kaisa Hela on yksi ensi kevään Putous-tähdistä. Näyttelijätär mietti hetken saatuaan puhelun Putouksen tuotantotiimiltä, mutta päätti lopulta ottaa osaa ohjelman koekuvauksiin. Uuteen haasteeseen Hela tarttuu innolla.

– Olen aika kauan jo tehnyt komediaa ja komiikkaa, joten luotan omiin taitoihini sillä tavalla. Keväällä räsähtää 40 vuotta täyteen ikää, niin ei ole sellaista oloa, että pitäisi kauheasti kenellekään todistella mitään, Hela heittää.

– Yritän olla ottamatta paineita tästä. Niitä tulee ihan varmasti jo tarpeeksi siitä suorasta lähetyksestä. Olen liveyleisön edessä nytkin viikoittain, mutta onhan tämä aivan eri formaatti kuin teatteri, hän jatkaa.

Kaisan mies, Heikki Hela on yksi legendaarisen Kummelin jäsenistä. Syyskuussa 2015 naimisiin mennyt pariskunta tapasi teatteritöiden parissa vuonna 2011. Näyttelijättären mukaan aviomies on yksi tärkeistä tukipilareista ensi kevään hektisessä työhaasteessa.

Kummeli V -elokuvassakin näytelleen Kaisan mukaan Heikki ei silti ole paras mahdollinen arvioimaan hänen suunnittelemiensa hahmojen toimivuutta.

– Totta kai kehittelemme Heikin kanssa yhdessä hahmoja. Hän on kuitenkin vähän jäävi, sillä häntä naurattaa aina minun jutut. Mutta jos häntä naurattaa, niin ehkä jotain muutakin, näyttelijätär hymyilee.

Hela kertoo lähtevänsä työstämään hahmojaan yksittäisistä asioista tai joskus jopa yhdestä sanasta. Näin sai alkunsa myös tulevana keväänä Putouksessa nähtävä sketsihahmo.

– Hahmo, jota nyt kehittelen, lähti nimestä. Olen yksinkertainen näyttelijä ja ihminen. Minulle ei voi syöttää kovin montaa ajatusta kerrallaan. Lähden aina sieltä pienestä pisteestä värittämään, Hela kuvailee.

Putous keväällä 2017 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja