Kuluttaja: Hulluilla Päivillä alennukset usein olemattomia – joillekin tarjoustuotteille myös huono arvosana testissä

3:07

Kuluttajan mukaan Stockmannin Hullut Päivät -tarjoukset eivät ole kovin hyviä.

Kun tavaratalon ovet sulkeutuvat, mitä suljettujen ovien takana tapahtuu tämän jälkeen? Video kurkistaa Stockmannin yöelämään!

Stockmannin Hullut Päivät -tarjouskampanja lupaa tuttuun tapaan laatutuotteita halpaan hintaan. Kaikki keltaisessa katalogissa mainitut tuotteet eivät kuitenkaan ole halpoja – eivätkä edes laadukkaita.

Kuluttaja selasi Hullujen Päivien katalogin läpi ja löysi 31 tuotetta, jotka Kuluttaja on viime aikoina testannut. Tarjouksissa on useita testeissä hyvin menestyneitä tuotteita, mutta kaikki eivät kuitenkaan ole Kuluttajan testien perusteella huippudiilejä.

Kilpailijoiden tarjoukset edullisempia

Esimerkiksi Hulluilla Päivillä hintaan 99 euroa myytävät JBL:n kuulokkeet saa kilpailijoiden tarjouksista muutamaa euroa edullisemmin, ja Kuluttajan kuuloketestissä ne saivat huonon arvosanan.

Sonyn ja Applen tarjouskuulokkeita puolestaan saa muualta samaan hintaan kuin Hulluilta Päiviltä.

Alennusprosentiksi jopa 57–62 prosenttia

Kosmetiikan litrahintoja vertailemalla Biothermin ja Cliniquen alennusprosentiksi saatiin jopa 57–62 prosenttia. Kuluttajan päivävoidetestissä voittajaksi nousi kuitenkin Lidlin Cien-päivävoide, joka on huomattavasti halvempaa. Lisäksi aiemmassa testissä kävi ilmi, että kosmetiikkaa saa netistä puolet halvemmalla kuin kaupoista.

Televisiotarjouksista paras oli 65-tuumaisten televisioiden Testivoittaja LG OLED65C8PLA, jota myytiin katalogin ilmestyessä lähes tuhat euroa halvemmalla kuin muissa kaupoissa. Nyt television kuitenkin saa ainakin Gigantista kympin halvemmalla kuin Hulluilta Päiviltä.

Hyviäkin tarjouksia on

Katalogista löytyy kuitenkin muutamia tuotteita, jotka ovat sekä laadukkaita että muihin verkkokauppoihin verrattuna edullisia.

Kuluttajan Testivoittajista esimerkiksi lemmikkikotiin sopiva Dysonin Cinetic Big Ball Animal Pro 2 -imuri on Hulluilla Päivillä 150 euroa halvempi kuin muissa kaupoissa.

Lähde: Kuluttaja

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja