Mainos

Murto kultasepänliikkeeseen Tampereen keskustassa – poliisi sai juosten paenneen murtokaksikon kiinni ja etsii yhä yhtä epäiltyä

Tampereen keskustassa murtauduttiin tänä aamuna kultasepänliikkeeseen, kertoo Sisä-Suomen poliisi. Poliisi etsii yhä yhtä epäiltyä.

Murto tapahtui kello 6.19 J. I. Wahlbergin liikkeessä osoitteessa Hämeenkatu 27. Poliisi kertoo kahden murtautujan paenneen liikkeestä juosten mukanaan kassi täynnä varastettuja koruja. Poliisi tavoitti kaksikon muutaman sadan metrin takaa-ajon jälkeen.

Koruja ehti pudota myös kadulle. Suurin osa koruista on ilmeisesti saatu poliisin haltuun.

Poliisi kertoo koiranulkoiluttajan tehneen havainnon myös kolmannesta miehestä, joka oli ollut Hämeenkadun ja Näsilinnankadun kulmauksessa. Poliisin mukaan on syytä epäillä, että kyseinen henkilö liittyy rikokseen.

Rikoksesta epäillyt henkilöt ovat ulkomaalaisia ja he olivat käyttäneet harmaata BMW 120d -henkilöautoa, joka on Britannian kilvissä. Autosta oli Tampereella havaintoja jo aikaisemmin illan ja yön ajalta.

Rikosta tutkitaan törkeänä varkautena.

Poliisi pyytää kolmannesta miehestä havaintoja tehnyttä koiranulkoiluttajaa ottamaan yhteyttä poliisiin. Myös muita asiasta tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä joko numeroon 0295 445 605 tai vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

Otsikkoa päivitetty, kyseessä ei ollut ryöstö vaan murto.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.