Mainos

Iäkkäät naiset vorojen tähtäimessä Lohjalla ja Suomussalmella – käsilaukku revittiin käsistä ja kaulakoru vaihtui rihkamaan

Poliisi tiedottaa kahdesta erillisestä tapauksesta, jossa kummassakin uhrina on iäkäs nainen.

Oulun poliisilaitos kertoo, että 85-vuotiaalta naiselta revittiin käsilaukku käsistä Suomussalmen Kirkkopuistossa tänään iltapäivällä kahden jälkeen. Poliisi tavoitti tuntomerkkeihin sopivan miehen Suomussalmen torilta. Epäilty on syntynyt vuonna 1962 ja sai saaliikseen noin sata euroa rahaa.

Poliisi tutkii tapausta ryöstönä.

Lohjalla taas tuntemattomaksi jääneen kolmikon epäillään anastaneen iäkkään naisen kaulassa roikkuneen kultaisen kaulakorun maanantaina noin kymmenen aikaan aamulla. Länsi-Uudenmaan poliisi kertoo, että kolmikko oli liikkunut harmaalla farmariautolla ja olivat pysähtyneen jalkaisin liikkeellä olleen naisen viereen. He olivat kyselleet englanniksi ajo-ohjeita eri paikkoihin. Kolmikon lähdettyä poliisi kertoo, että iäkäs nainen oli huomannut, että kaulassa ollut koru oli vaihdettu rihkamakoruun.

Länsi-uudenmaan poliisi pyytää jotain asiasta tietäviä ja mahdollisia silminnäkijöitä olemaan yhteydessä poliisiin sähköpostitse vihjeet.espoo(at)poliisi.fi tai puhelimitse 0295 413 031.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.