Joensuun Prisman murtomysteeri: poliisi julkaisi kuvat epäillyistä ja pyytää vaaleahiuksista naista ottamaan yhteyttä – tämä epäiltyjen liikkeistä tiedetään nyt

Kaksi huppupäistä henkilöä murtautui Prismaan Joensuussa ja vei suuren määrän puhelimia – poliisi kertoo, mitä tapahtumista tiedetään 4:02
Katso tapauksen tutkinnanjohtajan koko haastattelu videolta

Poliisi on jatkanut eilen aamuyöllä tapahtunutta Joensuun Prisman murtoa. Tutkinnassa on vahvistunut, että kaksi epäiltyä tekijää sai Prismasta saaliikseen huomattavan määrän tabletteja, matkapuhelimia ja älykelloja.

Poliisin mukaan laitteita vietiin jopa kymmenien tuhansien eurojen arvosta. Epäillyillä on ollut käytössään farmarimallinen sininen Skoda Fabia -henkilöauto. Tähän mennessä poliisi on saanut runsaasti vihjeitä epäiltyjen autosta sekä videomateriaalia sen kulkureitistä.

Epäillyt ovat poliisin tietojen mukaan viettäneet aikaansa Kontiolahden kirkonkylän alueella maanantaina ja tankanneet autonsa ST1-huoltoasemalla noin puoli kuuden aikaan illalla.


Poliisi kaipaa edelleen vihjeitä

Tankkaushetkellä auton rekisterikilpi oli peitetty. Toistaiseksi virkavalta ei ole saanut tietoonsa auton rekisterinumeroa.

– Samaan aikaan saman tankkauspisteen maksuautomaatilla asioi kuvan perusteella nuori vaaleahiuksinen nainen. Tätä naista pyydetään ottamaan yhteyttä poliisiin alla olevaan rikospoliisin tutkijan numeroon, poliisi pyytää tiedotteessaan.

Havaintoja epäillyistä ja autosta pyydetään edelleen lähettämään tutkivan rikospoliisin numeroon 029 541 5476, sähköpostiosoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai virka-aikana poliisipäivystykseen numeroon 0295 415 455.

Poliisi on erityisen kiinnostunut epäiltyjen liikkeistä Kontiolahden alueella maanantain aikana.




Lue myös:

    Uusimmat