Mainos

Raaseporin törkeässä vaatekaupan ryöstössä uusi vihje: Poliisi etsii nyt Simpsons-avainnipun omistajaa

Poliisin on saanut haltuunsa avainnipun, joka kuuluu mahdollisesti Raaseporin vaateliikeryöstäjälle. Liike ryöstettiin toissapäivänä veitsellä uhaten.

Poliisi kertoo ryöstön tapahtuneen keskiviikkona Raaseporin Tammisaaressa Kuninkaankadulla. Poliisi ei ole vielä ottanut tekijää kiinni, mutta tekoaika on tarkentunut esitutkinnassa. Ryöstö tapahtui tuoreimpien tietojen perusteella kello 18.30–18.31.

– Nuori mies oli tullut liikkeeseen noin kello 18.15 ja vaatinut rahaa. Vaatimustaan mies tehosti kädessään olleella veitsellä. Mies sai mukaansa pienen määrän käteistä rahaa, jonka jälkeen hän juoksi kävelykatua alas, poliisi kertoi tiedotteessaan aiemmin.

Liikkeessä oli tapahtumahetkellä kaksi myyjää töissä. Kumpikaan heistä ei loukkaantunut ryöstön yhteydessä.

Avainnipun haltija hakusessa

Poliisin on saanut nyt haltuunsa avainnipun, joka kuuluu mahdollisesti tekijälle. Poliisi pyytää avainten haltijaa tai hänestä jotain tietäviä ottamaan yhteyttä poliisiin.

Poliisin mukaan ryöstettyyn liikkeeseen oli lisäksi tullut kaksi naispuolista asiakasta, kun liikettä oltiin laittamassa kiinni ryöstön jälkeen. Poliisi pyytää myös näitä naisia olemaan yhteydessä Raaseporin poliisiasemaan mahdollisten havaintojen saamiseksi.

Esitutkinta jatkuu kuulusteluilla sekä erilaisilla tarkastuksilla. Lisäksi poliisi odottaa lausuntoja taltioidusta näytteistä.

Poliisin mukaan ryöstöstä epäilty nuori mies on noin 160-senttinen ja ruumiinrakenteeltaan hoikka. Yllään miehellä olivat ryöstöhetkellä vaaleat farkut ja tumma takki, joita poliisi kuvailee erittäin likaisiksi.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja