Oletko majoittanut tätä sinisellä Skodalla liikkunutta parivaljakkoa? Ilmoita heti poliisille

4:02
Tutkinnanjohtaja kertoo videolla tarkemmin, miten murto tapahtui.

Poliisi toivoo uusia vihjeitä Joensuun Prisman tiistaiöiseen murtoon liittyen. Liikkeestä vietiin huomattava määrä kännyköitä ja muuta elektroniikkaa.

Poliisi pyysi eilen yleisön havaintoja tapauksen tiimoilta ja julkaisi kuvat henkilöistä, joiden epäillään murtautuneen liikkeeseen. Kuvissa näkyy myös sininen Skoda Fabia -henkilöauto.

Poliisi kertoo nyt saaneensa silminnäkijähavainnon, jonka perusteella poliisin tiedotteessa ollutta Skoda Fabiaa vastaava auto oli kaahannut Joensuun Enossa Paukkajan kohdalla Uimaharjun suuntaan. Havainto on tehty murron aikoihin, tiistaiaamuyönä noin kello 4.15.

Poliisi uskoo, että kyse on juuri Prisman murron tehneiden autosta.

Poliisi pyytää majoitusliikkeiden ja vuokranantajien apua

Poliisi toivookin lisää vihjeitä ja kertoo, että murtautujat ovat mahdollisesti majoittuneet Joensuun seudulla ennen tekoa. Syynä on poliisin mukaan huolellisesti suunniteltu tekotapa.

Poliisi toivoo majoitusliikkeitä ja yksityisiä vuokranantajia ilmoittamaan, mikäli viimeisen viikon sisään heillä on ollut majoittuneena henkilöitä, jotka ovat olleet liikkeellä sinisellä Skoda Fabialla. Poliisin mukaan mahdollista, että henkilöt ovat vuokranneet esimerkiksi mökin.

Havaintoja pyydetään asiaa tutkivan rikospoliisin puhelinnumeroon 0295 455 268 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi. Tiedoista voi kertoa virka-aikaan myös poliisipäivystyksen numeroon 0295 415 455.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja