Mainos

Kulmien tatuoiminen epäonnistui karmeasti – järkyttävä lopputulos: "Sattui kuin synnytys"

Kulmien tatuoiminen saattaa lyhentää kauneusrutiineja tai edellyttää pitkän otsatukan leikkaamista.

Katharine McPhee oli pitkään katsonut itseään peilistä tyytymättömänä. Hänen kulmakarvansa olivat harvat ja hennot – eivät ollenkaan samanlaiset kuin ihailemallaan huippumallilla, Cara Delevingnellä. Katharine kulutti aamuisin tovin peilin edessä kulmiaan meikillä täytellen. Vaikka päivittäin ei olisi jaksanut tuhrata aikaa kulmien tuhrimiseen, muiden ihmisten reaktiot ulkonäköön pelottivat.

Kymmenen minuuttia aamuistaan säästääkseen kahden lapsen äiti päätti ottaa osaa kulmakarvatatuointitrendiin, mutta teki virheen jo tatuoijaa valitessaan. Hän osti verkosta alennuskupongin sen sijaan, että olisi käväissyt arvostetummassa kauneussalongissa. Lopputuloksena eivät olleet huolitellut, vaan arpiset kulmat.

Verinen Angry Birds -tyyli


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Katharine puhui tatuoijan kanssa ja kertoi haluavansa kevyet kulmat massiivisten sijaan. Keskustelun päätteeksi Katharine jäi makaamaan puuduttava voide kasvoillaan, sillä kevyidenkin kulmien saamiseksi iho tuli rikkoa kivualiaasti veitsellä. Katharinen mukaan puudutuksella ei ollut vaikutusta nimeksikään, eikä viiltoäänten kuuleminen parantanut asiaa alkuunkaan.

– Se sattui kuin synnytys! Olen tuonut maailmaan kaksi lasta ilman kivunlievitystä ja ottanut kaksi tatuointia. Kulmieni tatuointi kuitenkin ohitti nämä tuskaisuudessaan, Katharine kirjoittaa.

Veri virtasi Katharinen kulmista ohimoita pitkin korviin ja kaulalle. Kun tatuoija näytti piinaavan toimenpiteen jälkeen Katharinelle tämän uudet kulmat, nainen totesi näyttävänsä veriseltä Angry Bird -hahmolta.

– Silmäkuoppani olivat turvonneet ja verellä värjäytyneet. Kulmat paksut sekä mustat. Se ei ollut sitä, mitä olin ”ennen ja jälkeen” -kuvista osannut odottaa.

Kotikonstit pahensivat asiaa

Katharinea neuvottiin olemaan pesemättä kulmiaan neljään päivään. Häntä hävetti liikkua ulkoa ja hädissään nainen googlasi kohtalotovereiden neuvoja. Kulmien pysyvyyden välttääkseen nainen teki pää painuksissa retken supermarkettiin, josta osti leivinjauhetta, vetyperoksidia ja Himalajan suolaa. Ne hän levitti asiaa sen enempää ajattelematta möhkälemäisille kulmilleen. Hoito vaalensi mustetta, mutta poltti toiseen kulmaan palovamman, josta jäi arpi.

– Enää kulmani eivät ole silmiinpistävän kamalat, mutta eivät myöskään upeat. Tajuan, että sekaantumiseni vain pahensi lopputulosta ja että on olemassa suurempiakin kriisejä kuin rupiset kulmat.

Kulmien tatuointiaikaa varatessaan tuleekin luottaa asiantuntijaan. Vaihtoehtoisesti jättää riski kokonaan ottamatta ja jatkaa meikkirutiinejaan – tai hyväksyä ulkonäkönsä kulmakarvoineen sellaisina kuin ne sattuvat olemaan.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Kidspot 

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.