Kulkeeko se todella ensi lauantaina? Länsimetropomo löi suorassa lähetyksessä 100 euroa vetoa metron puolesta

Länsimetropomo löi 100 euroa vetoa metron puolesta 8:55

Huomenta Suomessa vierailleet länsimetron toimitusjohtaja Ville Saksi ja HKL:n toimitusjohtaja Ville Lehmuskoski olivat valmiita lyömään kumpikin sata euroa vetoa sen puolesta, että länsimetron liikenne todella käynnistyy ensi lauantaina.

Länsimetroprojekti on ollut niin täynnä takaiskuja, että skeptiseksi on vetänyt. Viime perjantaina kuitenkin ilmoitettiin, että kauan kaipailtu metro aloittaa matkustajaliikennöinnin ensi lauantaina.

Huomenta Suomen juontaja Ivan Puopolo halusinkin lyödä metrojehujen kanssa lähetyksessä vetoa liikenteen käynnistymisestä.

– Onko nyt todella varmaa, että se todella lähtee lauantaina liikkeelle?

– Se on varmaa, metron liikennöinnistä vastaavaan HKL:n toimitusjohtaja Ville Lehmuskoski vastasi juontajan kysymykseen.

– Oletteko valmiita lyömään vetoa tarpeen vaatiessa?

– Epäilyksiä ei ole ollenkaan. Voin lyödä vetoa, jos haluat lyödä.

– Sovitaan tällainen yksipuolinen veto, että jos ei kulje, niin maksat minulle sata euroa.

– Sovitaan näin.

– Voin lähteä tähän mukaan, länsimetron toimitusjohtaja Ville Saksi lisäsi.

HKL:n toimitusjohtaja Lehmuskoski toi keskustelussa esiin, että metron käyttöönottoon ei varattu alkuperäisessä suunnitelmassa lainkaan aikaa, mikä oli yksi syy metron myöhästymiseen.

Toimitusjohtajat toivat esiin myös muita syitä metron paljon puhuttaneelle myöhästymiselle. Koko keskustelun voit katsoa pääkuvan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat