Sairauskohtauksen saanut kuljettaja kuoli Vantaalla – auto ajautui pensasaitojen läpi ja törmäsi talon terassiin

Vantaan Kivistössä Kiilletiellä sattui varhaisen aamupäivän aikaan henkilöauton kuljettajan kuolemaan johtanut onnettomuus. Pelastuslaitos arvioi, että kyseessä oli sairauskohtaus.

Pelastuslaitoksen mukaan auto oli ensin ajautunut ulos ajoradalta, koukaten välillä kevyenliikenteen väylän puolella. Sen jälkeen auto oli ajautunut omakotitalon pihaan, törmännyt trampoliinin ja siitä edelleen kahden pensasaidan läpi toisen talon pihaan. Auton kulku oli lopulta päättynyt talon terassirakenteisiin.

Ensimmäisen omakotitalon asukas oli ilmoittanut tapahtuneesta hätäkeskukseen kello 9.38.

Päivystävä palomestari Olli Ryhänen Keski-Uudenmaan pelastuslaitokselta kertoo, että paikalle hälytettiin kolme pelastuslaitoksen yksikköä, ensihoito ja lääkintäyksikkö.

Sivullisille ei koitunut vaaraa

Auton kuljettaja kuoli onnettomuuspaikalle.

– Kuljettaja ei reagoinut pelastushenkilökunnan kysymyksiin ja herättelyihin. Paikan päällä aloitettiin elvytystoimet, jotka eivät valitettavasti tuottaneet tulosta. Tapahtumaketjusta päätellen kuljettaja oli saanut sairauskohtauksen, Ryhänen sanoo.

Palomestarin mukaan tapahtumahetkellä omakotitaloalueella oli vain vähän liikennettä. Sivullisille ei Ryhäsen tietojen mukaan ehtinyt aiheutua vaaraa auton ajaradalta ajautumisen vuoksi.

Törmäyshetkellä autolla ei ollut enää juurikaan nopeutta, joten asuinrakennus ei palomestarin mukaan vaurioitunut.

Poliisi ja tieliikenneonnettomuuksien tutkintalautakunta jatkavat onnettomuuden tutkintaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja