Kukaan ei uskonut isän pahoinpitelevän häntä – floridalainen teinityttö asensi valvontakamerat todistaakseen kauhistuttavat tapahtumat kotona

2:14
Katso video aiheesta yläpuolelta.

Floridalaisäiti kertoo tyttönsä yrittäneen kertoa tilanteestaan jo vuosia, mutta kukaan ei uskonut häntä.

Floridalainen teinityttö joutui keksimään äärimmäisiä ratkaisuja paljastaakseen jo vuosia jatkuneen pahoinpitelyn. 

14-vuotias tyttö päätti asentaa kotiinsa valvontakamerat, jotta hän voisi todistaa isänsä pahoinpitelevän häntä.

Yhdellä tytön kuvaamista videoista isä karjuu, nostaa tytön seinälle ja puskee häntä päällään. Videomateriaalilla on myös nähtävissä, kuinka isä pahoinpitelee perheen koiria ja pitää veistä lemmikin kurkulla.

Tytön kuvaama videomateriaali luovutettiin lopulta viranomaisille ja se johti isän pidätykseen. Tytön äiti päätti luovuttaa materiaalin myös tiedotusvälineiden käyttöön sillä ehdolla, että hänen lapsensa identiteettiä ei paljasteta.

"Asia on käsiteltävä asianmukaisella tavalla"

Videot lähtivät leviämään sosiaalisessa mediassa kulovalkean tavoin. Perheen tytön ja lemmikkien tukemiseksi on perustettu jopa Facebook-ryhmä, jossa on uutisen kirjoitushetkellä mukana lähes 6000 jäsentä.

Yksi ryhmän perustajista kertoo, että viattomien ihmisten kohteleminen tällä tavalla ei ole missään nimessä hyväksyttävää. Hän on myös raivoissaan siitä, miten pienillä takuilla isä pääsee vapaalle jalalle.

– 2000 dollarin takuu jokaisesta syytteestä, johon liittyi kaksi maailman viattominta olentoa, lapsi ja koira. Asia on mielestäni käsiteltävä asianmukaisella tavalla tai tästä tulee ikävää, nimettömänä pysyttelevä nainen kertoo.

Katso video tapahtuneesta yläpuolelta.

Lähde: CNN

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja