Mainos

Kukaan ei tarjonnut paikkaansa metrossa – surullinen kuva vanhuksesta sai ihmiset raivoihinsa

Kuva paljastaa metromatkustajien välinpitämättöyyden.

Julkisessa liikenteessä matkustavista suurin osa tietää tärkeän säännön: istumapaikka pitäisi luovuttaa vanhuksille, raskaana oleville ja invalideille. Aina näin ei kuitenkaan tapahdu.

Kuva vanhemmasta, kepin kanssa kulkevasta metromatkustajasta on herättänyt raivoa sosiaalisessa mediassa. Kuvassa vanhus nojaa keppiinsä metron lattiaa tuijottaen, kun muut ihmiset ympärillä istuvat mukavasti paikoillaan.

Kuvan ottaneen miehen mukaan mies seisoi kuvan osoittamalla tavalla ainakin kolmen tai neljän pysäkin verran.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Piotr Skupny julkaisi kuvan Facebookin kymmenien tuhansien seuraajien Shit London -ryhmässä. Skupny merkitsi kuvan yhteyteen kuvaavasti vain kolme pistettä, sillä kuvaa ei juuri sanoin tarvitse selittää. Kuvaa on kommentoitu satoja kertoja.  Muiden matkustajien välinpitämättömyyttä kuvailtiin häpeälliseksi ja kuvottavaksi. Eräs nainen sanoi, että kuva sai hänen verensä kiehumaan.

Toisten mielestä kuva ei varmaankaan kerro kaikkea. He pohtivatkin, voisiko olla, että mies kieltäytyi ylpeyttään istumapaikasta. Skupnyn mukaan näin ei kuitenkaan ole.

Skupny kertoi Mirror-sivustolle, että kuva on otettu eräänä sunnuntaiaamuna 3–4 vuotta sitten.

– Otin kuvan vain siksi, koska kolmeen tai neljään pysäkkiin kukaan ei reagoinut mitenkään vanhempaan herrasmieheen, hän sanoo.

Skupnyn mielestä tuo pieni hetki oli ajattelemisen arvoinen. Mies kertoo viettäneensä 13 vuotta Lontoossa ja muuttaneensa nyt Jerseyyn. Mies halusikin omien sanojensa mukaan "haistattaa Lontoolle pitkät" julkaisemalla ajatuksia herättävän kuvan lontoolaisessa Facebook-ryhmässä.

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.