Mainos

Kuka hautaa Charles Mansonin? Huhumylly pyörii Yhdysvalloissa

Charles Mansonin pojanpoika on suunnitellut hänen ruumiinsa kuljettamista Floridaan ja tuhkaamista, uutisoivat useat yhdysvaltalaismediat. Pojanpoika kertoo Miami Heraldille, ettei ole huhuista tyytyväinen, mutta kommentoi niitä ristiriitaisesti.

Yksi kulttijohtajana tunnetun Charles Mansonin vahvistetuista lapsenlapsista asuu Brandentonissa Floridassa ja yhdysvaltalaismedioissa on kirjoitettu, että hän olisi kuljetuttamassa Mansonin ruumista kotikaupunkiinsa tuhkattavaksi.

Pojanpoika on 41-vuotias personal trainer ja nyrkkeilijä Jason Freeman. Hän kiistää huhut Miami Heraldissa keskiviikkoiltana ja kertoo, ettei ole niistä tyytyväinen. Hän kuitenkin lisää jonkin projektin olevan vielä kesken.

– Olen nelivaiheisen prosessin kohdassa kaksi, Freeman sanoo eikä suostu kommentoimaan asiaa tarkemmin.

Manson kuoli sunnuntaina sairaalassa 83-vuotiaana. Vankilan viranomaiset ilmoittivat kuoleman johtuneen luonnollisista syistä.

Hän oli vankilassa 48 vuotta määrättyään perustamansa kultin, ”perheen”, jäseniä tappamaan raskaana olleen näyttelijän Sharon Taten ja kahdeksan muuta ihmistä.

Ennen kultin perustamista Manson oli kahdesti naimisissa. Ensimmäinen naisista oli teini-ikäinen tarjoilija ja toinen oli toiminut pitkään prostituoituna. Mansonilla on lapsi molemmista avioliitoistaan ja yksi seuraajansa kanssa. Freemanin isoäiti on Mansonin ensimmäinen vaimo.

Omaisilla on 29. päivään marraskuuta aikaa pyytää ruumis itselleen. Jos kukaan ei tee niin, Manson haudataan todennäköisesti Bakersfieldin hautausmaalle. Monet entiset vangit on haudattu alueelle.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.