Kuinka paljon tienaa realitytähti Khloé Kardashian?

Khloé Kardashian on tienannut sievoisen summan perheensä kuuluisuudella. 

Realitytähti Khloé Kardashian ei ole julkkisperheensä rikkaimmasta päästä, mutta elää silti leveää elämää kymmenien miljoonien dollareiden omaisuudellaan. 

Kardashian-Jennerin siskoksista keskimmäinen saa arvailujen mukaan rahaa ainakin perheen realitysarjasta, omasta farkkumallistostaan sekä Instagram-tilillään julkaisemistaan mainoskuvista. 

Keeping Up With The Kardashians -realitysarjasta perheen kerrotaan laskuttaneen kymmeniä miljoonia euroja vuodessa. Viimeisestä vuonna 2017 solmitusta viiden vuoden sopimuksesta Khloé Kardashianin osuuden on laskettu olleen yli 20 miljoonaa euroa. 


Naisella on lisäksi oma farkkumallistonsa Good American, joka tahkosi heti avajaispäivänään kokonaiset miljoona dollaria, ja sponsoroiduista somepostauksista hän laskuttaa lähteiden mukaan jopa 220 000 euroa kuvalta. 

Kokonaisuudessaan Khloé Kardashianin omaisuuden arvellaan olevan yli 35 miljoonaa euroa.

Tällä summalla hän peittoaa pikkusisko Kendall Jennerin, jonka arvo on noin 25 miljoonaa, mutta jää kauas perheen kuopuksen, meikkimoguli Kylie Jennerin lähes 800 miljoonan euron omaisuudesta. Edelle menevät myös isosisko Kim Kardashian West 300 miljoonalla sekä äiti Kris Jenner 80 miljoonalla eurolla.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

    Uusimmat