Kuinka kauan nainen pärjää ilman seksiä? Naiset vastaavat

Mikä on liian pitkä aika olla ilman seksiä – naisten mielestä? Tätä kysyy mieslukijamme.

”Emme ole harrastaneet seksiä tyttöystäväni kanssa moneen kuukauteen. Mielestäni se on aivan liian pitkä aika olla ilman (seksiä), onko se naisille helpompaa? Kuinka kauan ilman seksiä on liikaa?” kysyy nimimerkki  S.

Näin naiset vastasivat:

"Ei voi yleistää, että jommankumman sukupuolen olisi ”helpompaa” olla ilman seksiä. Kyseessä on ihan ihmiskohtainen asia. Toiset kaipaavat säpinää kerran päivässä, toiset kerran viikossa, toisille riittää muutaman kuukauden välein. Liian pitkä aika ilman seksiä on myös suhteellinen kysymys. Muutama kuukausi voi olla toisille valovuoden pituinen, toisille normaalia. Mielestäni tärkeintä olisi nyt keskustella asiasta kumppanin kanssa suoraan, koska hiljaa yksinään nurisemisesta ei tunnetusti seuraa mitään hyvää."
Nainen 24, parisuhteessa

"Kyllähän sitä pärjäisi vaikka koko loppuelämänsä ilman seksiä, mutta sen vaikutukset olisivat arvatenkin erittäin ikävät sekä fyysisellä, että henkisellä tasolla. Kuinka moni voikaan huonosti juurikin siksi, että seksielämä käy hiljaiselolla tai pahimmassa tapauksessa sitä ei edes ole. Mielestäni kuukausi ilman seksiä tekee jo tiukkaa."
– Nainen, 28, sinkku

”Moneen kuukauteen kuulostaa kyllä melko pahalta. Välillä seksi ei välttämättä ole se kaikkein innostavin asia kiireisen päivän päätteeksi, mutta kyllä mielestäni jo yksikin kuukausi on aivan liian pitkä aika. Ihmiset ovat toki erilaisia, mutta miten usein esimerkiksi harrastitte seksiä suhteen alussa? Kuinka kauan olette olleet yhdessä? Joskus nainen saattaa kuvitella ettei hän halua seksiä, mutta kunhan vain lämmittelet hänet kunnolla, niin kyllä se seksikin sitten innostaa. Suutele hänen kaulaansa ja korvannipukoita ja koskettele hellästi. Älä vaan pyydä häntä harrastamaan kanssasi seksiä, vaan osoita halusi koskettamalla. Useimmiten naiset nauttivat kiusoittelusta, joten älä mene liian suoraan asiaan. Naiset kaipaavat enemmän lämmittelyä, kuin miehet, joten anna rakkaallesi aikaa todella päästä sille tuulelle. Luulisin, että naisille on helpompaa olla ilman seksiä, mutta minä en ainakaan halua olla liian kauaa harrastamatta seksiä. Kyllä se nimittäin piristää päivää aina!”
Nainen, 26, parisuhteessa

"Itse en pärjäisi kahta viikkoakaan ilman seksiä.Kuukausi olisi maksimi."
Nainen, 31, naimisissa

 

Lue myös:

    Uusimmat