Mainos

Kuin painajaisesta: Triplassa satojen litrojen vesivahinko juuri ennen avajaisia

8:19

Suomen suurimman kauppakeskuksen Triplan avajaisia vietetään 17.10. Eilen kauppakeskuksessa tapahtui mittava vesivahinko, kun sprinkleriputki hajosi yllättäen.

YIT:n tuotantojohtaja Pekka Luukkonen kertoo MTV Uutisille, että rikkoutuneesta putkesta oli valunut vettä kauppakeskukseen muutamia satoja litroja.

Rakentajien onneksi putkirikko tapahtui eilen illalla kahdeksan aikaan, jolloin paikalla oli töissä runsaasti työntekijöitä.

– Vuoto havaittiin saman tien ja saimme kaikki kuivaustyöt nopeasti käyntiin ja sitä kautta saimme minimoitua sattuneen vahingon.

Luukkosen mukaan vuodon aiheuttamia vaurioita on kartoitettu ja kastuneita rakenteita on purettu. Paikalla on käynnissä kosteusmittauskartoitus.

– Kartoitamme kaikki mahdollisesti kosteutta saaneet rakenteet. Niille tehdään asianmukainen kuivatus ja mahdollisesti vaihdamme tarvittavat materiaalit.

Putkirikon varsinainen syy ei ole tiedossa.

– Sitä tässä mielenkiinnolla selvitetään, että mistä se johtuu. Tämä oli hyvin poikkeuksellinen tapaus kaiken kaikkiaan, että putki rikkoontuu.

Vesivuodolla ei Luukkosen mukaan ole vaikutusta kauppakeskuksen avaamiseen. Kauppakeskuksen avajaisia päästäänkin siis viettämään suunnitellusti ensi viikolla.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja