KSML: Murtomiehet tunkeutuivat Jehtro Rostedtin omistamaan taloon kahdesti – asettuivat taloksi

1:49
Jehtro Rostedt saapui Linnan juhlien jatkoille Hjallis Harkimon seurassa

Jethro Rostedtin omistamaan Jämsänkoskella sijaitsevaan pienkerrostaloon murtauduttiin viime syksynä kahteen otteeseen, uutisoi Keskisuomalainen.

Sanomalehti Keskisuomalainen uutisoi torstaina, että tv:stä tutun kiinteistövälittäjän Jethro Rostedtin Jämsänkoskella omistamaan rakennukseen murtauduttiin viime syksynä kahteen otteeseen.

Lehti kertoo, että kaksi yöpaikkaa etsinyttä miestä murtautui Rostedtin omistamaan rakennukseen elokuussa 2019. Toinen murto tapahtui syyskuussa 2019. Tuolloin murtomies oli majaillut talossa useamman yön ja tuonut muun muassa omat ruokansa jääkaappiin. Keski-Suomen käräjäoikeus tuomitsi murtautujat sakkorangaistuksiin.

Rostedt vahvisti Keskisuomalaiselle, että kyseessä oli hänen omistamansa pienkerrostalo.

Rostedt tuli suomalaisille tunnetuksi, kun hän kilpaili Hjallis Harkimon vetämässä Diili-ohjelmassa syksyllä 2009. Sittemmin sanavalmis kiinteistövälittäjä on tullut tutuksi myös lukuisista muista tv-ohjelmista.

Useita kiinteistöjä eri puolilla Suomea omistava ja omaa kiinsteistövälitysfirmaa pyörittävä Rostedt kertoi keväällä MTV Uutisten haastattelussa olevansa hyvin huolissaan koronapandemian vaikutuksista asuntomarkkinoihin.

– Meillähän ei käytännössä ole vientiä tämän vuoden loppuun. Jos asuntomarkkinat, joka pyörittää sisämarkkinoita Suomessa, loppuu, se tarkoittaa, että sitten loppuu kaikki muukin. Ei remontoida, ei sisusteta, ei osteta autoja – ei mitään.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja