Kruununprinsessa Victoriaa ei nähdä Ari Behnin hautajaisissa

Ruotsin kruununprinsessan ja prinssi Danielin kerrotaan olleen läheisiä Ari Behnin kanssa. Daniel edustaa kuitenkin hautajaisissa yksin.

Ruotsin kruununprinsessa Victoriaa ei nähdä tänään perjantaina Norjan prinsessan Märtha Louisen entisen puolison Ari Behnin hautajaisissa, vaikka prinsessan ja hänen puolisonsa prinssi Danielin on kerrottu olleen hyvin läheisiä sekä Märtha Louisen että Ari Behnin kanssa.

Asiasta kertovat ruotsalaislehti Aftonbladet ja norjalaislehti Se og hør.

Lehtien mukaan prinssi Daniel edustaa hautajaisissa yksin, sillä parin esikoistytär Estelle mursi jalkansa laskettelurinteessä, kun perhe lomaili Italiassa.

Kruununprinsessan kerrotaan jäävän pois hautajaisista, koska hän huolehtii tyttärestään.

– Hänen jalkansa on kipsattu, mutta muuten hän voi hyvin, kertoi Ruotsin hovin tiedottaja Margareta Aftonbladetille pikkuprinsessan voinnista.

47-vuotiaana kuolleen Ari Behnin kuolemasta tiedotti joulupäivänä tämän manageri, joka lähetti Verdens Gang -lehdelle Behnin perheeltä saamansa lausunnon.

– Suuri suru sydämissämme joudumme kertomaan, että läheisemme Ari Behn on ottanut hengen itseltään tänään. Pyydämme yksityisyytemme kunnioittamista tulevina päivinä, perhe kirjoitti lausunnossaan.

Kirjailijanakin tunnettu Behn julkaisi ensimmäisen kirjansa vuonna 1999. Hän meni naimisiin prinsessa Märtha Louisen kanssa vuonna 2002. Vuonna 2016 eronneella pariskunnalla on kolme yhteistä lasta.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja