Mainos

Krp tutkii laajaa Subutex-maahantuontia

Keskusrikospoliisilla on parhaillaan tutkittavanaan laaja Subutexin maahantuontiin ja kauppaan liittyvä juttu. Keskusrikospoliisi (krp) takavarikoi lähes 10 000 Subutex-tabletin erän espoolaisesta asunnosta.

Poliisi epäilee Subutex-tablettien maahantuonnissa olleen useita rahoittajia sekä maahantuojia. Kaikkiaan poliisilla on ollut jutun vuoksi kiinniotettuna, pidätettynä tai vangittuna seitsemän suomalaista miestä ja yksi nainen.

-Kyseessä on varmaankin yksi isoimmista yksittäisistä Subutex-takavarikoista Suomessa, kertoo rikosylikomisario Tero Haapala krp:stä

Poliisi epäilee kyseessä olleen tukkutason myynnin, jolla on pyritty saamaan taloudellista voittoa. Takavarikoidut Subutex-tabletit olivat vahvimpia saatavilla olevia eli kahdeksan milligramman vahvuisia.

-Yhden tabletin hinta on katukaupassa noin 20-25 euroa, joten koko erän arvo katukaupassa olisi arviolta reilu 200 000 euroa. Jutun tutkinta on loppusuoralla, ja se siirtyy syyttäjälle toukokuun loppupuolella, Haapala sanoo.

Pieni määrä 10 000 Subutex-tabletista oli ehditty kaupata eteenpäin, mutta poliisi sai takavarikoiduksi valtaosan Subutexeista. Aine oli tuotu Suomeen laivalla Ranskasta.

Subutexit takavarikoitiin Espoosta huhtikuussa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.