Kroatian tähti tylytti uhmakkaana brittimediaa – "Me luimme sen kaiken ja näytimme"

Krotian pelin sielu Luka Modric oli uhmakkaalla päällä Englantia vastaan pelatun MM-välierän jälkeen.

Kansainvälisen läpimurtonsa Englannissa Tottenhamissa tehnyt Modric on johdattanut Kroatian ensi kertaa MM-finaaliin. Ennen välierää Englannissa oli valtava buumi päällä ja saarivaltiossa odotettiin, olisiko tämä viimein se vuosi, kun alisuorittaja onnistuu vihdoin ja viimein.

Ottelun ennakoissa englantilaismediat hakivat etua siitä, että Kroatian molemmat aiemmat pudotuspeliottelut olivat venyneet rankkareille. Modric koki, että eilinen jatkoaikavoitto oli täydellinen vastaus puheille väsymyksestä.

– Osoitimme kaiken puheen vääräksi. Englantilaiset journalistit ja television asiantuntijat, he aliarvioivat Kroatian tänään ja se oli suuri virhe, Modric sanoi ITV-kanavan haastattelussa.

– Me otimme nämä sanat omiksemme, me luimme ne ja sanoimme, että "okei, tänään nähdään kuka on väsynyt". Minusta heidän olisi pitänyt olla nöyrempiä ja kunnioittaa vastustajaa. Me näytimme, ettemme ole väsyneitä, me dominoimme fyysisesti ja henkisesti, joka osa-alueella, Modric jatkoi.

Kroatian päävalmentaja Zlatko Dalic jatkoi tähtensä näkemystä.

– Ne asiantuntijat, jotka ajattelivat, että Englanti menee finaaliin, eivät ole asiantuntijoita. Jos he olisivat, he olisivat tienneet, että Kroatia on parempi joukkue, hän totesi The Mirrorin mukaan.

Modric koki, että Kroatia olisi voinut ratkaista pelin jo ennen jatkoaikaa, mutta niin vain ratkaisu tuli jälleen 120 minuutin kovan pelin jälkeen.

– Me olemme finaalissa, tämä on suurin menestys Kroatian historiassa tässä lajissa ja meidän on oltava ylpeitä, Modric sanoi.

Kroatian kannattajat sekosivat täysin finaalipaikasta 1:01

Lue myös:

    Uusimmat