Kristo Salmisen Johanna-vaimo paljastaa: Näin Tanssii Tähtien Kanssa -kisaan osallistuminen näkyy puolisossa

3:31
Miten Salmisen elämä on jatkunut kisan jälkeen?  Katso koko haastattelu! 

Kristo Salminen ja Johanna Kokko saapuivat Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman Roosa nauha -iltaan. 

Tähtitanssijat ja suomalaisartistit yhdistävät voimansa suorassa Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä sunnuntaina 31. lokakuuta. MTV Uutiset Live on tapahtumassa paikan päällä haastattelemassa lähetyksen tähtiä ja vieraita pressitilaisuudessa. 

Paikalle saapui TTK:ssa tällä kaudella kisannut Kristo Salminen yhdessä puolisonsa Johanna Kokon kanssa. Kokko paljasti MTV Uutiset Liven haastattelussa tanssikisaan osallistumisen näkyvän hänen miehessään. 

 – Musta on ollut suurtakin eroa. Ihan sellaisessa perusliikkumisessa. Kevyesti tulee yllättäviäkin hyppyjä paikasta toiseen. Se tanssi on vaikuttanut ihan oikeasti koko kroppaan, mä luulen, että mieleen ehkä eniten, Kokko kuvailee. 

Salminen kertoo löytäneensä itsestään rohkeutta käyttää kroppaansa uudenlaisella tavalla. 

– Kyllä hän se avasi rohkeutta tehdä kropallaan juttuja, mutta nythän tässä olisi tarkoitus päästä jatkamaan. Mutta vielä se on aikataulujen ja pikkuflunssien takia jäänyt. Että saisi ylläpidettyä sitä hyvää fiilistä yllä tämmöisen tanssin liikkumisen suhteen, Salminen kertoo. 

Pari kertoo, että ohjelma sai molemmat uppoutumaan tanssin pyörteisiin. 

– Johannahan oli mun taustavalmentaja, mikä jäi vähän hämärän peittoon, kun ei haluttu antaa vastustajille vääränlaista etua. Johanna on lähes ammattimaisesti tanssinut itse nuoruudessaan, niin mähän sain aivan erinomaista kotivalmennusta myöskin tässä koko ajan, Salminen paljastaa

Miten Salmisen elämä on jatkunut kisan jälkeen?  Katso koko haastattelu ylhäällä olevalta videolta! 


Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja