TTK:sta pudonnut näyttelijä Kristo Salminen avoimena suosikkiohjelman haasteista "Siinä on se toinen puoli"

10:31
Kristo Salminen ja Saana Akiola paketoivat TTK-tanssinsa Uutisaamussa.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta pudonnut Kristo Salminen kertoo Uutisaamussa kokemuksistaan.

Tanssii Tähtien Kanssa -kauden jännittävän neljännen livelähetyksen pääteeksi, kisan joutui jättämään näyttelijä Kristo Salminen parinsa Saana Akiolan kanssa. He saapuivat aikaisemmin tällä viikolla kertomaan Uutisaamuun tunnelmia tanssimatkastaan.

– Vilpittömästi voin sanoa, että olen ihan ylpeä siitä, että tämän ikäinen ja kokoinen ukko painelee tuolla menemään ja tuo elämään niitä asioita, että kokeilee rohkeasti juttuja, Salminen kuvailee.

Salminen kertoo aloittaneensa elämäntaparemontin ennen ohjelman kuvauksia. Mies huomasi, miten unen ja ravinnon määrän merkitys korostui rankan harjoittelujakson aikana. Ohjelmassa mukana olevat tähtiparit harjoittelevat runsaasti viikon aikana, mikä saattaa tuntua kehossa ja ajankäytössä.

– Nyt on kiva olla himassa ja saa olla lasten kanssa. Niin mahtavaa kuin tämä oli, niin siinä on se toinen puoli, että se vie valtavasti aikaa. Paneutuminen on kokopäivästä. Harjoittelin myös himassa paljon. Terveisiä vain Johanna-vaimolleni, että kiitos kaikesta tuesta, avusta ja laskuista, mies kertoo.

Uutisaamu nähdään MTV3-kanavalla joka arkiaamu kello 6.25-9.30 välisenä aikana. Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja MTV Uutiset Livessä

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja